Leshow İstanbul'da deri ve moda rüzgarı esecek!

Hakan Akkaya'nın kreatif direktörlüğünde, Leshow İstanbul'da deri ve moda rüzgarı esecek.

Google Haberlere Abone ol
Leshow İstanbul'da deri ve moda rüzgarı esecek!

16 /18 Ocak 2020 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek 2. Leshow İstanbul Fuarı'nın Kreatif Direktörlüğünü üstlenen Hakan Akkaya, 16 Ocak akşamı New York ve Los Angeles’tan önce yeni koleksiyonu için hazırladığı özel tasarımlarıyla açılış defilesine imzasını atacak.



Bu yıl 'Designer’s Eye' temasıyla 17 Ocak’ta başlayacak olan defilelerde önemli tasarımcılar ve üretici firmalar yılın trendlerini sergileyecekler. Cemiyet hayatının önde gelen isimleri ile yerli ve yabancı bloggerlar’ın yanı sıra 60 ülkeden 750 satın alımcının da izleyeceği defileler 18 Ocak akşamına kadar devam edecek.



Hazır giyim dünyasına farklı dokunuşlarda bulunan Hakan Akkaya’nın kreatif direktörlüğünde gerçekleşecek Leshow, 2020 yılında da Küresel Deri & Moda sektöründe dünyanın en iyi fuarlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.



LeShow İstanbul, katılımcı firmaların ticaret hacmine ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacak.



Deri konfeksiyon, tekstil dış giyim, triko, ayakkabı ve çanta markalarının, yeni koleksiyonlarının sergileneceği Leshow, kapılarını 150’nin üzerinde markası ile 16 Ocak’ta ziyaretçilere açacak. Fuar boyunca yerli ve yabancı katılımcılar 60 ülkeden seçkin satın alıcıyla bir araya getirerek sektörün ticari hacmini artıracak.



Fuar organizatör yetkililerinden alınan bilgiye göre; özellikle 2020 yılında fuara Yunanistan, İtalya ve Almanya’dan ciddi oranda katılımın arttığı, ayrıca satın alım programı çerçevesinde Uzak Doğu’dan da önemli firmalarının iştirak edeceği öğrenilmiştir.



16 /18 Ocak 2020 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan 2. Leshow İstanbul Deri & Moda Fuarının çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.



Leshow İstanbul'da deri ve moda rüzgarı esecek!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin