LeBron James’in şortlu takım elbisesi şaşırttı!

Cleveland Cavaliers forması giyen LeBron James, NBA’in final serisinin ilk maçına giderken görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
LeBron James’in şortlu takım elbisesi şaşırttı!

LeBron James’in şortlu takım elbisesi şaşırttıLeBron James’in şortlu takım elbisesi şaşırttı Cleveland Cavaliers forması giyen LeBron James, NBA’in final serisinin ilk maçına giderken görüntülendi. Giydiği takım elbise ise sosyal medyanın diline düştü... Bir çok kişi tarzını Popstar Salih'e benzetti.



Cavaliers takımında oynayan ünlü basketbolcu LeBron James, dün maç öncesi görüntülendi. Soyunma odasına giderken fotoğrafları çekilen LeBron’un ilginç kıyafeti herkesi şaşkına uğrattı.



 James’in ve Cavaliers takım arkadaşları, stadyuma gelirken siyah takım elbise tercih ederken, LeBron gri şortlu bir takım elbise, uzun çoraplar giyerek basının karşısına geçti. Alt tarafı ‘California Vibes’ tarzına uygunken, üst taraf sanki iş toplantısına katılacak gibiydi… Güneş gözlüğü, James Bond tarzı çantası, uzun gri çorapları ve ayak bileğine uzanan botlarıyla farklı bir tarz yakalayan James’in stili sosyal medyanın da diline düştü… lebron-james Kimi “Popstar Salih’ten kopya mı çektin?” derken kimi bu durumu komik buldu. “James seni sadece formayla görelim” diyenlerin yanı sıra “Arda bu stili gördüyse hemen giyer” diye yorum yapanlar da vardı…



LeBron James’in şortlu takım elbisesi şaşırttı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin