Lady Gaga'nın sandalye ile imtihanı!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga Variety Dergisi'nin aralık sayısına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Lady Gaga'nın sandalye ile imtihanı!

Ünlü oyuncu Bradley Cooper ile başrolü paylaştığı A Star Is Born (Bir Yıldız Doğuyor) filmindeki performansıyla dikkat çeken Lady Gaga, Variety Dergisi’nin aralık sayısına kapak oldu.



Lady Gaga'nın sandalye ile imtihanı!



Hala filmiyle konuşulan Gaga verdiği röportajda da bol bol Bir Yıldız Doğuyor’dan bahsetti. “Hala Ally olduğumu hissediyorum” diyerek canlandırdığı karakteri unutamadığını belirten Gaga, Ally’nin ne kadar onunla kalacağını bilmediğini söyledi: “İçimde ne kadar süre kalacağını merak ediyorum. Ya sonsuza kadar orada olacaksa…”



Lady Gaga'nın sandalye ile imtihanı! - Resim : 2



Dergi çekiminde filmde giydiği gömlekle kamera karşısına geçen Lady Gaga, filmdeki derin etkisini, 2009’da çıkardığı “The Fame Monster” albümünün başarısıyla kıyaslıyor: “İkisi çok benziyor ama birbirinden farklı. Çünkü 10 yılda acı ve ihanete uğradığımı biliyorum.”



Lady Gaga'nın sandalye ile imtihanı! - Resim : 3



Bir an önce filmin etkisinden kendisini çıkarması gerektiğini de düşünen Lady Gaga, A Star Is Born’ün (Bir Yıldız Doğuyor) ekim ayı başından bu yana 300 milyar dolardan fazla hasılat yaptığını belirtti. Gaga, filmde söylediği ‘Shallow’ şarkısının en iyi şarkıya Oscar adayı olarak gösterilirse Bradley Cooper ile birlikte şarkı söyleyeceğini de açıkladı.



Lady Gaga'nın sandalye ile imtihanı! - Resim : 4



Bu fotoğraf sosyal medyaya damgasını vurdu. Derginin klasik sandalyeli pozunu daha önce pek çok ünlü isim verdi. Ama ilk kez Lady Gaga farklı pozlar denedi…


Etiketler lady gaga sandalye
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin