Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Show TV'nin yeni dizisi, ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu, Show TV’de başlayacak Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın merakla beklenen yayın tarihi belli oldu.



Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturmaya hazırlanan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, 14 Eylül Cumartesigünü ekran yolculuğuna başlıyor.



Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.





Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 1'inci bölüm tanıtımı yayınlandı



14 Eylül Cumartesi izleyicileriyle buluşacak olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yayınlanan yeni tanıtımı da büyük beğeni topladı. Karısının kendisini aldattığını ve tüm parayı alıp kaçtığını öğrenen Kuzey’in(İsmail Demirci) kızlarıyla birlikte köyüne geri döndüğü heyecan dolu tanıtımda, Kuzey’in geldiğini öğrenen Yıldız’ın (Aslıhan Güner)tepkisi sert oluyor. Yıldız’ın yıllar önce kendisini terk eden Kuzey’e öfkesi dinmezken, ikilinin atışmaları eğlenceli anlara sahne oluyor. Kızlarıyla birlikte köyüne geri dönen Kuzey’e neler olacağı ise merakla bekleniyor. Dizi eğlenceli hikayesiyle şimdiden adından söz ettireceğe benziyor.



Etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile Kuzey Yıldızı-İlk Aşk 14 Eylül Cumartesi saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!



"Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin tanıtımı yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden kareler" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin