Kuyumcukent AVM'den 'Anneler Günü'ne özel külçe altın hediyesi!

Bu bir ilandır...

Google Haberlere Abone ol
Kuyumcukent AVM'den 'Anneler Günü'ne özel külçe altın hediyesi!

Kuyumcukent AVM özel günlerde ziyaretçilerine cazip fırsatlar sunan kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yılbaşı ve Sevgililer Günü’nde çok özel fiyatlar ve farklı tasarım ürünler ile düzenlediği kampanya ile ziyaretçilerinin yüzünü güldüren Kuyumcukent AVM; Anneler Günü’nünde de anneleri sevindirmeyi hedefliyor.



Kampanya döneminde Kuyumcukent AVM meydanına kurulan standlarda AVM’nin mağazalarının Anneler Gününe Özel olarak hazırladığı kampanyalı ürünleri bir arada görme fırsatı yakalayacak olan ziyaretçiler, kampanya kapsamında 14 Mayıs tarihine kadar % 50’ye varan indirimler ile alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşayacak. Ayrıca 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde 1 gr külçe altın hediye edilecek olan ziyaretçiler, 750 TL ve üzeri alışverişlerde ise kolye ve bileklikten oluşan inci set hediyelerini alacaklar. 



Kuyumcukent AVM'den 'Anneler Günü'ne özel külçe altın hediyesi!



Kuyumcukent Blok Kat Malikleri Yönetim Kurulu Başkanı Habib Kocabaşoğlu “Her zaman annelerimizin yanında olan Kuyumcukent AVM olarak, bu anneler gününde de ziyaretçilerimizi çok özel bir kampanya ile karşılıyoruz. Evlilik ve Altın alışverişinin en önemli adresi olan AVM’mizin ziyaretçilerine Anneler Günü kampanyası kapsamında 14 Mayıs tarihine kadar % 50’ye varan indirim fırsatları sunuyoruz. Kampanyamız sadece indirimlerle sınırlı değil; ayrıca 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde külçe altın ve 750 TL üzeri alışverişlerde ise inci kolye ve bileklikten oluşan inci set hediye ediyoruz. En değerlimiz Annelerimizi sevindirmek isteyen tüm müşterilerimizi Kuyumcukent AVM’ye bekliyoruz.“ diyerek Anneler Günü kampanyası ile ilgili bilgi verdi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin