'Kurt Seyit ve Şura'nın ardından 'Karadayı'da

atv'de ekrana gelen dizi, yeni bölümde hangi oyuncuyu ağırlıyor?

Google Haberlere Abone ol
'Kurt Seyit ve Şura'nın ardından 'Karadayı'da

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı 'Karadayı'da bu hafta Belgin (Funda Eryiğit) intikam almak için yıllardır aradığı yetimhane dosyasına Mahir sayesinde ulaşacak.



Hayattaki amacı, uzun yıllardır Vehbi'nin kasasında gizlediği dosyasına ulaşmak olan Belgin'in yeni bölümde ortaya çıkacak farklı yüzü izleyenleri şaşırtacak. Karanlık dünyanın acımasız yüzlerinden biri olan Belgin'in dosya sayesinde ulaşacağı yetimhane müdür yardımcısı Nedime'yle yüzleşmesi acılarla dolu geçmişini ortaya çıkaracak.



SACİDE TAŞANER 'KARADAYI'DA



Oyuncu Sacide Taşaner, 'Karadayı'nın yeni bölümüne konuk oluyor. 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde Binnaz karakteriyle izleyici karşısına çıkan Taşaner, dizide Belgin'in büyüdüğü yetimhaneden emekli olan müdür yardımcısı Nedime karakterini canlandıracak. 



Nedime'ye Belgin'den önce ulaşmak için Feride ile araştırma yapan Mahir, tanınmamak için eski kimliğini kullanacak.  İlk sezonda Hakime Feride ile avukat Salih İpek olarak tanışan Mahir bu kimliği kullanarak eski günleri de  Feride'yle yad edecek.



Ay Yapım imzalı, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği 'Karadayı' yeni bölümüyle bugün 20:00'da atv'de ekrana gelecek.



"'Kurt Seyit ve Şura'nın ardından 'Karadayı'da!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin