Kurşun dizisinin kadrosu belli oldu!

Dizinin oyuncuları okuma provasında buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Kurşun dizisinin kadrosu belli oldu!

Proje tasarımını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un şimdiden merak uyandıran yeni sezon dizisi 'Kurşun'un oyuncuları okuma provasında bir araya geldi.



Çekimlerine çok yakında İstanbul’da başlanacak 'Kurşun' dizisinin Arnavutköy’de gerçekleştirilen okuma provalarında ekip olarak ilk kez bir araya gelen oyuncuların, neşeli ve enerjik tavırları objektife de yansıdı.



İstanbul’un 1970’li yıllarına ışık tutan 'Kurşun', adalet arayan 'Orhan Atmaca' isimli bir savcının, kalemine güvenen hırslı gazeteci 'Leyla Devrim’le birlikte verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Orhan ve Leyla aşklarıyla, hırslarıyla 70’lerin renkli mahalle kültürü ve karanlık yer altı dünyası arasında savrulurken, izleyici de bir ülkenin özgür, çılgın, umutlu gençliğinin kavgayla, siyasetle, aşkla ve müzikle büyüyüp kabadayılıktan mafyaya, rocktan arabeske, köylerden şehirlere, şehirlerden başka yeni bir ülkeye dönüşmesine tanık olacak.



Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş ve Begüm Akkaya’nın kadrosunda yer aldığı, yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıer’ın yaptığı, senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı 'Kurşun', çok yakında FOX’ta.



Kurşun dizisinin kadrosu belli oldu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin