Kristal Fare Ödülleri'ni hangi isim sunacak?

4. Kristal Fare Ödülleri'nin sunucusu belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kristal Fare Ödülleri'ni hangi isim sunacak?

Medyafaresi.com’un evsahipliğinde 16 Kasım Pazartesi akşamı gerçekleşecek 4. Kristal Fare Ödülleri gecesinin detayları belli olmaya başladı.



Suada Club Galatasaray Adası'nda 16 Kasım'da gerçekleşecek 4. Kristal Fare Ödülleri gecesini ünlü sunucu Öykü Serter sunacak. Merve Özbey, Göknur Onur, Ceren Aksan Mumcu, Buray ve Eski Bando gecede izleyicilere müzik ziyafeti yaşatacak.



Kristal Fare Ödülleri'ni hangi isim sunacak?



ÖYKÜ SERTER



Suada Club - Galatasaray Adası’nda yapılacak muhteşem gecenin sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Öykü Serter yapacak. Serter, sürprizlerle dolu ödül gecesinde sahnede olacak.



Kristal Fare Ödülleri'ni hangi isim sunacak? - Resim : 2



OYA DOĞAN



Ödül gecesinde Kırmızı Halı röportajlarını ise Vatan gazetesi yazarı Dizi doktoru Oya Doğan gerçekleştirecek. Televizyon dünyasının nabzını tutan Oya Doğan ünlü konuklarla yapacağı söyleşilerle muhteşem gecenin açılışını yapacak.



Kristal Fare Ödülleri'ni hangi isim sunacak? - Resim : 3



CEREN AKSAN MUMCU



Televizyon, sosyal medya ve iş dünyasının yıldızlarını buluşturacak ödül törenine, Merve Özbey, Göknur Onur, Ceren Aksan Mumcu, Buray ve Eski Bando şarkılarıyla renk katacak.



Kristal Fare Ödülleri'ni hangi isim sunacak? - Resim : 4



GÖKNUR ONUR



Kristal Fare Ödülleri'ni hangi isim sunacak? - Resim : 5



MERVE ÖZBEY



Online yapılan halk oylamasıyla belirlenen, En iyi televizyon kanalı, en iyi tematik kanal, en iyi ana haber sunucusu, en iyi dizi film, en iyi sunucu, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi yarışma, spor, magazin, talk Show, kadın programları, en iyi girişimci, en iyi jüri üyesi, en iyi sosyal medya fenomeni gecede ödül alacak.



Kristal Fare Ödülleri'ni hangi isim sunacak? - Resim : 6



BURAY



Kuzu Grup ana sponsorluğundaki muhteşem gece Medyafaresi.com’dan ve Youtube üzerinden canlı yayınlanacak. Ödül töreninden en özel ve çarpıcı görüntüler, 21 Kasım Cumartesi akşamı özel yayınla Kral TV ekranlarında olacak.



Kristal Fare Ödülleri'ni hangi isim sunacak? - Resim : 7



ESKİ BANDO



Oy vermek için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin