Kral FM'e, Kristal Elma'dan ödül

Kristal Elma Yaratıcılık Festivali kapsamında, 2017’nin en yaratıcı çalışmaları ödüllendirildi.

Google Haberlere Abone ol
Kral FM'e, Kristal Elma'dan  ödül

Yaratıcılığın, reklamcılığın her alanında değerli olduğunu gösteren Doğuş Yayın Grubu Radyolar Reklam Satış Ekibi’nin KIA mottosuna uygun hazırladığı proje, Kristal Elma'dan ödüle lâyık görüldü.



Türkiye’nin en önemli yaratıcılık ve pazarlama etkinliği olarak kabul edilen Kristal Elma Yaratıcılık Festivali kapsamında, 2017’nin en yaratıcı çalışmaları ödüllendirildi. Bu yıl “İnsanlık için Yaratıcılık” temasıyla gerçekleşen törende KRAL FM Reklam Satış Ekibi’nin KIA mottosuna uygun olarak hazırladığı proje, “Radyo” kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu.



“KIA ile Benim Zamanım, Benim Standartlarım” projesine imza atan ekibi temsilen DYG Radyolar Reklam Grup Başkanı Cihan Hatipoğlu Aydeniz; “Hazırladığımız projede, Kral FM'de bir ilki gerçekleştirdik ve 'KIA kullanıcıları böyle istiyor' diyerek radyonun tarzının dışında Kral FM’de yabancı pop şarkılara yer verdik” dedi. Doğuş Yayın Grubu Radyolar Reklam Ekibi olarak, yıllardır reklamverenlerine özel ve özgün projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Cihan Hatipoğlu Aydeniz, "Büyük bir heyecanla oluşturduğumuz fikrimizin hayata geçip ödüllendirilmesinden gururluyuz. Radyo mecrası için aranan taze kanın bu tip özgün işlerde olduğunu düşünüyoruz. Bunun için reklamverenle aynı heyecanı duyan yaratıcı bir radyo reklam ekibi, vizyon sahibi bir marka yöneticisi ve radyo yayın yönetmeni gerekiyor. Bu vesileyle DYG Radyolar Reklam Satış Ekibi’mize, KIA Pazarlama İletişimi Yöneticisi Sayın Hande Karamanoğlu ve Kral FM Genel Yayın Yönetmeni Sayın Mehmet Akbay’a teşekkür ederiz" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin