Köşe yazarı 'Pascal Nouma' dedi, yapım şirketi düzeltti

Milliyet Cadde yazarının köşesine taşıdığı dizinin yapım şirketi, yanlışlık üzerine açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Köşe yazarı 'Pascal Nouma' dedi, yapım şirketi düzeltti

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, Show TV'de ekrana gelecek yeni dizi 'Ah Neriman'ı bugünkü köşesine taşıdı.



Koloğlu yazısında, başrollerini Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Sezin Akbaşoğulları'nın paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Pascal Nouma'nın da yer alığını belirtmişti.



Süreç Filmcilik'ten yapılan açıklamada, Nouma ile hiçbir ilişkilerinin bulunmadığı belirtildi.



Koloğlu'nun köşe yazısındaki yanlışlık üzerine Süreç Filmcilik'ten şu açıklama yapıldı:



Bugün Milliyet Gazetesi Cadde Eki’nin TV yazarı Sina Koloğlu’nun köşesinde yer alan Ah Neriman dizisine ilişkin haberinde  “Perran Kutman, Sezin Akbaşoğlulları ve Pascal Nouma başrollerde” söylemine karşılık açıklama yapmak isteriz.

 

Süreç Filmcilik’in yapımcılığını üstlendiği dizide Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın, Burak Satıbol, Ahmet Rıfat Şungar, Filiz Taçbaş, Berna Koraltürk, Kıymet Nilay Deniz, Eymen Kaan Dipçin  ve  daha birçok isim rol almakta olup Pascal Nouma’nın diziyle herhangi bir bağı bulunmamaktadır. Süreç Filmcilik olarak yapımlarımız için hiçbir şekilde Pascal Nouma ile iletişime geçilmemiş olup, söz konusu oyuncu ile hiçbir ilişkimiz bulunmamaktadır.

 

Senaryosunu Rüya İşçileri’nin kaleme aldığı, Hatice Memiş'in yönetmenliğini üstlendiği “Ah Neriman” dizisi Eylül ayında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.



Koloğlu'nun bugünkü köşe yazısını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin