'Konuşmayın susun artık, Mehmetçik’e ayıp!'

İki ünlü isim arasında sınıra yapılan ziyaret polemik konusu olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Konuşmayın susun artık, Mehmetçik’e ayıp!'

Ünlü isimlerin Hatay'a yaptıkları Mehmetçik'e moral ziyareti, Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses arasında polemiğe sebep olmuştu. Hürriyet Magazin Konseyi, bu tartışmayı değerlendirdi.



Bu yapılanlar Mehmetçik'e ayıp



İbrahim Tatlıses ve Demet Akalın arasında “Mehmetçik’e moral ziyareti” üzerinden gelişen polemiği nasıl değerlendiriyorsunuz? Kim haklı, kim haksız? Ya da bir haklı ve haksız var mı?



Ömür Gedik: Demet Akalın en başından beri Hatay’a gitmek istediğini ama kendisini arayan olmadığını söylerken, İbrahim Tatlıses’in “Yusuf yusuftan gelemediler” tepkisi vermesi çok anlamsız.



Demet’i de tanıyoruz ayrıca, özellikle vatan millet konularında korkacak, geri adım atacak biri değil. Tam tersi en önde gider.



Onur Baştürk: Haklı ya da haksız yok, ikisi de ilkokul öğrencisi gibi. “Öğretmenim arkadaşım benim saçımı çekti” diye şikayet eder ya sınıftaki biri. Diğeri de ona silgisini filan atar. Aynen öyleler. Yahu gitmek isteyen alır biletini gider Hatay’a, desteğini verir.



İlla resmi olması gerekmiyor ki ziyaretin. Koskoca Tatlıses’in de laf yetiştirmesi ayrıca şık değil.



Cengiz Semercioğlu: Bu ziyaretin neden yapıldığını anlamadım zaten. Kendi reklamları, kaprisleri, egoları için mi, Mehmetçik’e destek vermek için mi?



Yaptığınız bir iyilik, susun oturun. Susup oturmayacaksanız da iyilik yapmayın. Bir günlük ziyaretten bir haftalık magazin malzemesi çıktı.



En son Alişan’la Esra Erol’un gerginliğini bile öğrendik.



Konuşmayın susun artık, moral vermeye gittiğiniz Mehmetçik’e ayıp.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



'Konuşmayın susun artık, Mehmetçik’e ayıp!'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin