“Komedi Dükkanı” neden “Arkadaşım Hoş Geldin” oldu? Tolga Çevik ve Sinan Çetin arasında isim hakkı kavgası mı var? Sinan Çetin Medyatava’ya açıkladı.

Tolga Çevik’in ilk olarak Salih Kalyon ile birlikte Plato Film yapımcılığında meşhur ettiği “Komedi Dükkanı” skeçleri, şu sıralarda Kanal D’de Plato Film’siz ve Komedi Dükkan’sız olarak “Arkadaşım Hoş Geldin” ismiyle devam ediyor. “Komedi Dükkanı” nerede? Medyatava açıklıyor.

Google Haberlere Abone ol
“Komedi Dükkanı” neden “Arkadaşım Hoş Geldin” oldu? Tolga Çevik ve Sinan Çetin arasında isim hakkı kavgası mı var? Sinan Çetin Medyatava’ya açıkladı.

Tolga Çevik’in ilk olarak Salih Kalyon ile başladığı Komedi Dükkanı uzun bir süre Plato Film yapımcılığında devam etmişti. Sonraları Salih Kalyon, bir sürü soru ile birlikte Komedi Dükkanı’ndan ayrılan ilk ve son isim olmuştu.



Komedi Dükkanı daha sonra TV8 ve Star Tv’de Plato Film yapımcılığında ekranlara geldi. Program şu sıralarda Kanal D’de Plato Film’siz ve ismi “Komedi Dükkanı” olmadan “Arkadaşım Hoş Geldin” ile Ezgi Mola takviyeli yoluna devam ediyor. Kanal D “Arkadaşım Hoş Geldin”, Tolga Çevik’in Plato Film’siz yaptığı ilk televizyon projesi olma özelliğini taşıyor. Daha önceleri Sinan Çetin Plato Film’in, Komedi Dükkanı’nın yapmış olduğu Türkiye turnelerinden bile bir pay aldığı iddia ediliyor.



İşte bu yüzden Tolga Çevik’in Kanal D’de izlediğimiz “Arkadaşım Hoş Geldin”in isim değişikliğine gitmesinin ardındaki gerçeğin “Komedi Dükkanı” isim hakkı kavgası olduğu iddia ediliyor.



Tolga Çevik’in, Sinan Çetin ile uzlaşma yolunu tercih etmemek için programın ismini “Arkadaşım Hoş Geldin” olarak değiştirdiği konuşuluyor. Konu ile ilgili olarak Medyatava’ya açıklamada bulunan Sinan Çetin: “Arkadaşım Hoş Geldin”in şu an yapımcılığını yürüten BKM ile oturup bu konuyu konuşmamız ve bir açıklama yapmamız gerekiyor, en kısa zamanda olacak bu iş.” dedi.



Kanal D’de yayınlanan “Arkadaşım Hoş Geldin” artık bir BKM yapımı ve ekip Türkiye turnesine de BKM organizasyonu ile devam ediyor.



(C) Medyatava Özel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin