'Kocamla balayında birbirimizden sıkıldık'

Ebru Şancı, 2.Sayfa programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Kocamla balayında birbirimizden sıkıldık'

Ebru Şancı bugün Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunumuyla gerçekleşen teve2'de yayınlanan 2.Sayfa programına konuk oldu.



Manken Ebru Şancı 2014'te aşk yaşamaya başladığı futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eylül 2015'te evlenmişti. Ekim 2016'da da ikizleri Mila ve Ceylin Bodrum'da dünyaya gelmişti.



Ebru Şancı, bugün katıldığı programda Alişan ve Buse Varol'un 2. balayı haberi ekranlara gelince eşiyle balayında yaşadıklarını anlattı. İşte Ebru Şancı'nın balayında yaşadıkları:



"'Biz balayında Maldivler'e gittik, birbirimizde çok sıkıldık. Ye, iç, yat bu ne! Bir de aç kaldım adam tabağa ıstakoz koymuş getirmiş sabah kahvaltısında. Ben onun nasıl yendiğini bile bilmiyorum. 'Git menemen' getir dedim. 'Burda yok, sahilde olduğumuz için hep deniz ürünleri var' dedi.



'Balayı vıcık vıcık'



Kocama da kahvaltıda şampanya getirmiş, yanına da koymuş iki bin TL'lik faturayı. Bir kere zaten benim kocam alkol kullanmıyor. Yani kısacası biz çok sıkıldık, balayı ne vıcık vıcık. Beş günün sonunda kaçtık."



'Sinirlenin beni havaya kaldırıp duvara yaslar'



Öte yandan Ebru Şancı, "Eşimle çok kavga ederiz, ben pitbull gibiyimdir. Saldırmaya yer ararım, çok konuşurum. O da beni susturmak için havaya kaldırır duvara yaslar 'Sus artık, yeter' der.'" diyerek eşiyle sık sık kavga ettiğini de dile getirdi.



'Kocamla balayında birbirimizden sıkıldık'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin