Klasik müziğin 'en komik hali'

Komediyi klasik müzikle birleştiren dünyaca ünlü Igudesman & Joo ikilisi, İzmir'de Olten Filarmoni Orkestrası eşliğinde sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol
Klasik müziğin 'en komik hali'

Klasik müzik ve komediyi bir araya getiren şovlarıyla ve dünyaca tanınan Igudesman & Joo ikilisi, Olten Filarmoni Orkestrası eşliğinde, 27 Mayıs'ta İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek.



Türkiye'nin ilk aile orkestrası olan Olten Filarmoni Orkestrası'nın kurucularından Fatma Olten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyaca ünlü isimlere eşlik eden orkestranın 2014- 2015 sezonun kapanışını, Igudesman & Joo ikilisinin "Komik" konseriyle yapacaklarını belirtti. 



Rus kemancı Aleksey Igudesman ve Güney Koreli piyanist Richard Hyung-ki Joo'nun İngiliz Müzik Okulu’ndan mezun olduğunda klasik müzik sevgisini dünya çapında yaygınlaştırmak hedefiyle bir araya gelerek farklı bir projeye imza attığını anlatan Olten, klasik müzik, komedi ve popüler kültürü bir araya getiren ikilinin neşeli ve teatral şovlarıyla dünya çapında ün yaptığını kaydetti.



Olten, "İkili sahnedeyken eğleniyor ve eğlendiriyor. Zaman zaman çizgi film izliyor hissi uyandırıyor olmaları seyirciyi kendine daha fazla çekiyor. Igudesman & Joo komediyi klasik müzik ve popüler kültür ile birleştiren şovlarıyla dünyada fırtınalar estirdi. Videoları internet üzerinden 35 milyondan fazla izlenen ikili konser salonlarından stadyumlara kadar değişen ortamlarda şovlarını sundular. Big Nightmare Music adlı şovlarında ikili, yaptıkları skeçlerle seyirciyi güldürmeyi başarıyor" diye konuştu.



Igudesman & Joo ikilisinin şovlarına özellikle çocuk ve gençlerin ilgi gösterdiğini vurgulayan Olten, konserin ailece izlenmesi gereken bir program olduğunu sözlerine ekledi.



Konser, 27 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.30'da İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin