Kızım dizisinde flaş ayrılık! Hangi isim veda etti?

TV8'in sevilen dizisinde, sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Kızım dizisinde flaş ayrılık! Hangi isim veda etti?

TV8'in sevilen dizisi Kızım'ın cuma akşamı yayınlanan yeni bölümünde (16'ncı bölüm), sürpriz bir ayrılık yaşandı.



Başrollerini Buğra GülsoyLeyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın paylaştığı Kızım dizisinde Öykü'nün annesi Asu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Selin Şekerci diziden ayrıldı.



Öykü'yü bırakıp giden Asu'nun geri dönüp dönmeyeceğini merak eden izleyiciler, ayrılık haberini Selin Şekerci'nin sosyal medya hesabından öğrendi.



Kızım dizisinin set ekibiyle fotoğraf paylaşan Selin Şekerci, "Kızım bana acayip kapılar açtı, bakış açıları kazandırdı" diyerek hem Asu karakterine hem de Kızım dizisine veda etti.



Selin Şekerci, Instagram hesabından set ekibiyle çekilen fotoğrafı şu notla paylaştı:



"Birçok hikayeye bir çok karakter dokunmak. Mesleğin en güzel tarafı bu galiba. Kızım bana çok acayip kapılar açtı, bakış açıları kazandırdı. Her anlamda iyisiyle kötüsüyle anne oldum ben hem de Beren Gökyıldız gibi dünyanın en güzel çocuğuna. Çok güzel bir ekiple çalıştım hepsini çok sevdim tek tek. Medyapım ile çalışmak, Fatih Aksoy'un kanatları altında olmak tüm oyuncuların başına gelmesini dilediğim bir deneyim. Hepinize koca bir tecrübe borçluyum iyi ki tanıştık. İyi ki anne oldum Asu ile beraber 'anne'liğin ne kutsal bir şey olduğunu tekrardan iliklerime kadar hissettim. Hoş çakalın."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Bir çok hikayeye bir çok karaktere dokunmak. Mesleğin en güzel tarafı bu galiba. #kızım bana çok acayip kapılar açtı, bakış açıları kazandırdı. Her anlamda iyisiyle kötüsüyle Anne oldum ben hem de @berengokyildiz_official gibi dünyanın en özel çocuğuna. Çok güzel bir ekiple çalıştım hepsini çok sevdim tek tek. @medyapimresmi ile çalışmak , Fatih Aksoy’un kanatları altında olmak tüm oyuncuların başına gelmesini dilediğim bir deneyim. Hepinize kocca bir tecrübe borçluyum iyi ki tanıştık. İyi ki anne oldum Asu ile beraber ‘anne’liğin ne kutsal bir şey olduğunu tekrardan iliklerime kadar hissettim. Hoşçakalın. 



Selin Şekerci (@selinsekerci)'in paylaştığı bir gönderi (25 Oca, 2019, 5:11ös PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin