KIVANÇ TATLITUĞ'UN BASKETBOL OYNARKEN SAKATLADIĞI BACAĞI NE DURUMDA? VİDEO

Hiçbir yere röportaj vermeyen, programlara katılmayan Kıvanç Tatlıtuğ, Cengiz Semercioğlu’nun Star TV'de sunduğu "Full Ekran" programında çok özel açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
KIVANÇ TATLITUĞ'UN BASKETBOL OYNARKEN SAKATLADIĞI BACAĞI NE DURUMDA? VİDEO

Geçtiğimiz hafta sonu ünlü yönetmen James Cameron’un yeni filmi Sanctum’un özel gösterimi için Cengiz Semercioğlu’yla Los Angelas’a giden Kıvanç Tatlıtuğ, seyahat öncesi yaşadığı büyük talihsizliği Full Ekran’da anlattı.


 


LOS ANGELAS ÖNCESİ BÜYÜK ŞANSIZLIK


 “Aslında inanılmaz bir şanssızlıktı. Biz Çarşamba günü gittik Los Angeles'a ve olay pazartesi günü oldu. Arkadaşlarımla basketbol oynuyorduk. Ben üçlük çizgisindeydim kalktım zıpladım şut atıyordum ancak o andan sonrasını hatırlamıyorum. Bir arkadaşın ayağı benimkinin altında kalıyor, o sırada ayağım ters dönüyor, tabi vücut ağırlığı ve o hızla inmesi var. Sonra bir şeyin koptuğunu hatırlıyorum, çat diye bir ses geldi… Şuan hala bağlarda kopukluk var.”


 


KELİMELERLE ANLATILMAZ BİR YOLCULUKTU 


“Doktorum kesinlikle markete ekmek almaya bile inemezsin dedi. Üzerine basma ayağın kalp seviyesinden yüksekte duracak, yatacaksın ve dinleneceksin dedi. Ama uçak biletleri alınmış rezervasyonlar, programlar yapılmış. Bende 2 gün önce telefon açıp kusura bakmayın gelemiyoruz demeyi yakıştıramadım kendime. Bu yüzden 3 gün ayakta tutacak ilaçlara başvurduk. Zaten çok nadir programlara katılırdım bundan sonra röportaj yaptığım zaman hayatınızda unutamadığınız bir anınız var mı diye sorduklarında cevabım hazır. İstanbul - Münih, Münih - Los Angeles kelimelerle anlatılmaz bir yolculuk oldu benim için.”


 


JAMES CAMERON SEKİZ’İ ÇOK BEĞENDİ


“Cameron dünya sinemasına yön veren birkaç yönetmenden bir tanesi dahi bir adam. 3D dediğimiz 3 boyutlu versiyonu dünyaya sunan aslında tüm filmlerin de 3D olması gerektiğini savunan bir yönetmen Kendisiyle çok enteresan bir diyalog oldu aramızda, çok sıcakkanlı insanlar.


James Cameron özellikle Sekiz'i beğendi. Büyük mutluluk verici bir şey tabi.  Fikilerini ve düşüncelerini anında söyleyebilen bir adam değilim ama çok büyük mutluluk duydum.”


 


C.S: Sanctum'u nasıl buldun peki?


Filmin çoğu yerlerinde nefesimin kesildiği çok an oldu. Özellikle filmin gidişatı ve detayına girmek istemiyorum insanlar seyretsinler ama söylemek istediğim bir şey var tek blokta dikkatimi çekti. James Cameron'un 3 boyutlu filmlere karsı merakını biliyoruz ama özellikle Avatar’dan sonra bence Avatar 2’yi de sualtında çekmeyi düşünüyor. Ama bence Avatar 2’nin hazırlığı gibi ama ben ön hazırlık olarak konuşmak istemiyorum. Çünkü filmi küçümsemiş anlamına geliyor. Bence bu filminde bir öncekine nazaran inanılmaz bir 3 boyut derinliği hissettim. Belli başlı bir kaç sahnesinde nefesimin kesildiğini hissettim. Ben filmi çok başarılı buldum. Zaten James Cameron'a da net bir şekilde söyledik.


 


SİNEMA PROJEM VAR, ÇEKİMLERE HAZİRAN'DAN ÖNCE BAŞLIYORUZ


“Londra, Amerika, Polonya gibi kısa dönem belli başlı yerlerden belki birebir belki workshop anlamında önümde çok uzun bir maraton var ve bu maratonu değerlendireceğim bir senem var. Bilinçli bir şekilde bu sene hiçbir şey yapmama kararı aldım. Bu sene dizi yapmıyorum. Bir tane sinema projem var. Tam tarih belli değil, ama büyük ihtimalle Haziran'dan önce başlayacağız çekimlere. Anlaşılmış bir iş, ama açıklama yapılması gerekiyor mu, gerekmiyor mu onu konuşmadık. Bu yüzden şu anda benim konuşmam doğru olmaz. Dizi olarak da konuştuğum bir projem var yine Ay Yapımla.


Ekrem ve Kerem Çatay benim için çok özel insanlar. Menekşe ile Halil, Aşk- ı Memnu ve Ezel ile birlikte çok güzel bir kontak oluştu aramızda. Önümüzdeki sezon içinde içim kıpır kıpır, heyecanlanıyorum. Yeni projemde, yeni sezonda farklı bir karakter olacağım. Sekiz çok radikal bir karakter oldu. Önümüzdeki sezon çok enteresan bir dizi projesi olacak.


 


LOS ANGELAS ANILARI


Los Angeles görüntüleri güzel olmuş, daha özel neyimiz vardı diye merak edecek izleyici de. Gittiğim ülkelerden plaka topluyorum, koleksiyonum var. Posterlerde aldım. O dükkanda beğendiğim şapkadan sana bulamadık. Sana hediye etmek istedim ama kabul etmedin.


Küçüklüğümden beri mutlaka hayatımda bir hayvan olmuştur. 15 sene önce bizimle yaşayan boksör bir köpeğimiz vardı. Sonra ölümcül bir rahatsızlığı oldu tedavi altına alınamadı ve kaybettik.


Uzun bir süre köpeğimin olmasını reddettim. Ama sonunda simdi bir oğlum var, 10 aylık bir doberman aldım, adı Pars. Siyah ve çok asaletli. Aynı evde kalıyoruz. Hangi hayvana sahip olursanız olun, ama köpeğin sahibinin onu nasıl yetiştirdiği önemlidir. Pars sevdiğim, şecereli bir köpek. Los Angeles görüntülerinde sevdiğim Pitbull çok ilginçti, Rap Hip Hop kliplerinde oynatıyorlarmış.


 


PİYANO VE ELEKTRO GİTAR ÇALMAK İSTİYORUM


Bu sene piyano aldım, daha önceden piyano geçmişim var. 3 - 4 parça çalabilecek duruma geldim, sonra bırakmak zorunda kaldım.Vaktim yoktu çünkü. Ama şimdi tekrar aldım bu sene piyanoya başlamak istiyorum ve onun dışında elektro gitar da aldım onu da çalmak istiyorum.


 


GREACE MÜZİKALİ EN ZOR DENEYİMİM OLDU 


Müzikali oynamak benim için çok önemli bir deneyim oldu. Sahneye çıkmadan önce o kadar heyecanlıydım ki, sahne arkasında verin benim kıyafetlerimi, ben yapamayacağım, ben gidiyorum dedim, sahneye çıkmayacağımı söyledim, beni resmen ittiler. 2 sayfa bir teks vardı elimde, hepsini ezberledim.


 


ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR


Beni bu sektöre alıp bırakan İrfan Şahin'dir. Onun babacanlığına sıcaklığına her zaman ihtiyacım var. 60 - 70 yasımda bile hala yolun başında olduğumu düşüneceğim yani her gün yeni bir şeyler öğreniyor olacağım, kim bitirmiş ki oyunculuk mesleğini ben bitireyim, çok ayıp böyle bir şey söylemek.


Boynumda taşıdığım kolyeyi sürekli takıyorum, beni nazardan koruduğuna inandığım kolye. Aldığımdan beri çıkarmıyorum.


 


KIVANÇ TATLITUĞ DAYI OLUYOR


Biz 5 Kardeşiz ben dördüncüyüm. Bir tane kız kardeşim var adı Melisa. Dayı oluyorum. Yeğenimin doğmasına 1 ay var, inanılmaz heyecanlandırıyor beni.


Ailemle birbirimize çok bağlıyız, Ulus'ta oturuyorum. Sabahları uyanınca anne kahvaltısı istiyor insan, uzun süre bundan yoksun yaşadım.


Geçen gün dedim ki aileme ben size bir yer buldum, hemen buraya taşınıyorsunuz. Benim 3. katıma yerleştirdim. Sabah kalkar kalkmaz hemen yukarı çıkıyorum kahvaltımı ediyorum. Sabahları annemle, babamla sohbet ederek güne başlamak bana çok büyük huzur ve mutluluk veriyor.


 


 


 





Kıvanç Tatlıtuğ Los Angelas'tan çok özel görüntüler


Yükleyen fullekranstartv. - İnsan, aile ve arkadaş videolarını keşfedin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin