KIVANÇ TATLITUĞ, ORGANİZATÖR ERKAN ÖZARMAN'LA MAHKEMELİK OLDU

Best Model Of The World yarışmasının mucidi, uluslararası müzik ve moda organizatörü Erkan Özerman, haksız yere sözleşmeyi feshettiğini öne sürdüğü oyuncu-manken Kıvanç Tatlıtuğ aleyhine tazminat davası açtı.

Google Haberlere Abone ol
KIVANÇ TATLITUĞ, ORGANİZATÖR ERKAN ÖZARMAN'LA MAHKEMELİK OLDU

Özerman'ın avukatı, Tatlıtuğ'un müvekkilinin tecrübesi sayesinde üne kavuştuğunu iddia etti.


146 BİN TL TAZMİNAT TALEP ETTİ '
Gümüş' dizisiyle son dönemlerde Ortadoğu ülkelerini kasıp kavuran ve aranan bir oyuncu haline gelen Kıvanç Tatlıtuğ'un, sözleşmeyi hiçe sayarak başkalarıyla anlaşmalar yaptığına da dava dilekçesinde yer veren Özerman'ın avukatı, uğradıkları maddi ve manevi zararlar için 146 bin TL'nin tahsiline karar verilmesini istedi.


Tatlıtuğ'un avukatı Yalçın Kavak ise sözleşmenin müvekkilinin çalışma hürriyetini kısıtladığını savunarak, şunları kaydetti: "Sözleşme, müvekkilimin devredilemez, maddi ve manevi değerlerinden biri olan (ismi) altında davacıya istediği şekilde ve miktarda bir bedel ödemeksizin internet siteleri kurma, müvekkilimin sanatsal çalışmalarından doğacak tüm fikri haklarına sahip olma, bunları işletme ve davacıya, müvekkilim üzerinde edindiği tüm hakları dilediği kişilere devretme haklarını sağlamıştır. Böylece müvekkilim, davacının kölesi haline gelmiştir."


Ali Oktay/Sabah

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin