'Kiralık Aşk' dizisinin Koray'ı ve Neriman'ı Sahrap'ın mutfağına konuk oldu

Kiralık Aşk dizisinin sevilen oyuncuları Star TV'de yakında ekrana gelecek olan yemek programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Kiralık Aşk' dizisinin Koray'ı ve Neriman'ı Sahrap'ın mutfağına konuk oldu

Star’da yakında ekrana gelecek olan “Sahrap’la Bir Yemek Masalı” nın ilk bölüm konukları Kiralık Aşk dizisinin sevilen oyuncuları Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu oldu. Eğlenceli anların yaşandığı çekimde Nergis ve Onur mutfakta Sahrap’tan tam puan aldı.



'Kiralık Aşk' dizisinin Koray'ı ve Neriman'ı Sahrap'ın mutfağına konuk oldu

Şiş kebaplar Onur’dan!



Programda, Onur Büyüktopçu, Sahrap Soysal'ın yaptığı yemeğe yardımcı oldu ve  kimyonlu köfte kebabı'nda kıymaları şişe taktı. Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu dizide canlandırdıkları Neriman ve Koray gibi yemek yemeyi sevdiklerini itiraf etti.

 



‘Tuzcubaşı’ Onur!



Sahrap Soysal, hazırladığı yemeklere tuz koyma işini Onur'a bıraktı ve genç oyuncuya "Tuzcubaşı" lakabını verdi. Sarımsakların dövülme işi ise Nergis Kumbasar’a kaldı.



Sahrap, Nergis’in genç kızlık dönemlerini anlattı



Onur, Nergis'le oynayacakları ilk sahnede çok gergin olduğunu, hatta sıkıntısını yönetmenle de paylaştığını anlattı. Onur, çekimler bittikten sonra ise çok rahatladığını söyleyerek Nergis Kumbasar için "O dünyanın en şeker insanlarından biri" diyerek rol arkadaşına övgülerde bulundu.



Nergis Kumbasar, Onur'la sette başlayan dostluklarını özel hayatlarında da devam ettirdiklerini söylerek "Onur artık  ailemize de girdi, kızımla birlikte toplanıp, yemeğe çıkıyoruz" dedi.



Sadece yemeğe değil, eğlenceye de doyacağınız “Sahrap’la Bir Yemek Masalı” çok yakında Star’da başlayacak.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin