Kimse Bilmez kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?

Başarılı oyuncu, atv'de dizisiyle ekranlara dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kimse Bilmez kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?

Salı akşamları atv’de yayınlanan ve her bölümüyle seyircisini farklı bir hikayenin içerisine alan Kimse Bilmez, oyuncu kadrosunu genişletiyor.



atv’nin Baba Yapım imzalı dizisi Kimse Bilmez’in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce de birçok dizi ve sinema filminde rol alan Berke Üzrek, Kimse Bilmez dizisinde Takacı’nın kardeşi 'Mert' karakterine hayat verecek.



Kimse Bilmez kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?



Pilot'a rakip geliyor



Birbirinden sürükleyici aksiyon ve dram sahneleriyle adından söz ettiren dizinin oyuncu kadrosuna, 12. bölümden itibaren tiyatro kökenli Berke Üzrek damga vuracak. Dizideki karakteri Pilot’un başını bir hayli ağrıtacak. Ağabeyi Takacı’nın intikamını almak isteyen Mert’in en büyük korkusu, düşmanlarının ondan daha fazla yaşaması.



Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin