Kılıçdaroğlu'na bir yanıt da Yavuz Turgul'dan!

'Bana bir masal anlat baba' şarkısının söz yazarı olan Yavuz Turgul, Kılıçdaroğlu'nun, 'Onları sanatçı olarak görmüyorum' sözlerine yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'na bir yanıt da Yavuz Turgul'dan!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam sanatçılarla bir araya geldiği toplantıda, "Bana bir masal anlat baba" şarkısını kullanmak istediklerini ancak şarkının bestecisinin buna izin vermediğini belirtmişti.



Kemal Kılıçdaroğlu şarkının bestecisine: "O şarkıyı kullanmak istedik. Korktular, vermediler. O nedenle şarkıyı besteleyeni de sahibini de kınadım. Asla onlara da sanatçı demiyorum. Kimse kusura bakmasın" demişti.



Cengiz Onural'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt



Şarkının bestecisi Cengiz Onural, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine Twitter'dan yanıt vermiş, "Şarkılarımın politik farklılıklar dışında kalmasını istiyorum. Kimin sanatçı olduğuna tarih karar veriyor" ifadelerini kullanmıştı.



Turgul'dan yanıt geldi



Kılıçdaroğlu'na bir yanıt da şarkının söz yazarı Yavuz Turgul'dan geldi. Turgul yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Şarkılarımın politik farklılıklar dışında kalmasını tercih ederim. Kimin sanatçı olduğuna tarih karar veriyor."



"Bana bir masal anlat baba" şarkısının söz yazarı olarak, besteci Sayın Cengiz Onural'ın yukarıdaki sözlerinin altına imzamı atarım. Bu vesileyle CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğu'nun sanat ve sanatçılar hakkındaki düşüncelerini bir kez daha gözden geçirmesini diliyorum.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin