Keremcem'in imdadına metro yetişti!

Kimse Bilmez'in yeni bölümüne yetişmek için her yolu denedi.

Google Haberlere Abone ol
Keremcem'in imdadına metro yetişti!

atv’de yayınlanan Kimse Bilmez dizisi, seyirciden ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından Keremcem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yayın saatine yetişebilmek için her yolu denediğini takipçileriyle paylaştı.



Kimse Bilmez'in yeni bölümüne yetişmek için!



Başarılı oyuncu Keremcem, dün akşam yayınlanan Kimse Bilmez’in dördüncü bölümünü evinde izleyebilmek için her yolu denedi. Set çıkışı sıkışan trafikte mahsur kalan Keremcem, aracından inerek soluğu metroda aldı. Metroda ayakta seyahat ederken takipçileri için bir de fotoğraf paylaşan Keremcem, trafiğin kendisi için engel olamayacağı mesajını verdi. Keremcem, paylaştığı fotoğrafın üzerine; “Trafik bile #KimseBilmez’in yeni bölümüne yetişmeme engel değil. Saat 20:00’da @atvturkiye’de görüşmek üzere” yazarak takipçilerine seslendi.



Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera eksik olmuyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.



Keremcem'in imdadına metro yetişti!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin