Keremcem fanları 'Kimse Bilmez' setini bastı!

Kimse Bilmez dizisinin setini, başrol oyuncusu Keremcem’in fanları bastı.

Google Haberlere Abone ol
Keremcem fanları 'Kimse Bilmez' setini bastı!

atv’nin Baba Yapım imzalı dizisi Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesiyle herkesi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Kamera arkası da bir hayli eğlenceli geçen dizi setini, başrol oyuncusu Keremcem’in fanları bastı. Beklemediği bir anda fanlarını karşısında gören Keremcem, bu sevgiyi karşılıksız bırakmayarak hayranlarıyla hem sohbet etti hem de fotoğraf çekildi.



Keremcem fanları 'Kimse Bilmez' setini bastı!



14 yıldır takipteler



Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sette eğlenceli dakikalar geçirdiğine her fırsatta vurgu yapan Keremcem, bu kez fanlarının yaptığı ani baskınla şok oldu. Kendi aralarında kuvvetli bir istihbarat ağı olan fanlar, ünlü oyuncuyu adeta adım adım takip ederek her fırsatta sevgilerini göstermek için yarış halindeler. Keremcem’e ulaşabilmek için her yolu deneyen fanlar, ünlü oyuncunun sevdiği yiyeceklerden tutun nelerden hoşlandığına kadar her türlü bilgiye hakim.



Keremcem fanları 'Kimse Bilmez' setini bastı! - Resim : 2



14 yıldır aynı fan gurubu tarafından takip edildiğini ve artık onları yakından tanıdığını belirten Keremcem; “Adeta elimde büyüdüler. Onların çocukluklarını biliyorum.” diyerek sevgisini dile getirdi.



Keremcem’i takip etmek için kurdukları “Keremcem Takip Ekibi” başlıklı WhatsApp gurubundan haberleşen fanlar, ünlü oyuncu neredeyse rotalarını o yöne çeviriyor. İlk lokasyon bilgisinin gruptan paylaşılmasının ardından kimi farklı şehirden yola çıkıyor, kimi sınavını iptal ediyor ve kimi de Keremcem’in sevdiği kurabiyelerden alıyor.



Keremcem fanları 'Kimse Bilmez' setini bastı! - Resim : 3



En önemlisi de bu sevgi, hayranı oldukları Keremcem tarafından hiçbir zaman yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera hız kesmeden devam ediyor.



Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler de yer alıyor.



Keremcem fanları 'Kimse Bilmez' setini bastı! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin