Kerem Bürsin'in yeni dizisi 'Bu Şehir Arkandan Gelecek' hangi kanalda yayınlanacak?

İşte, ünlü oyuncunun yeni dizisiyle ilgili önemli detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Kerem Bürsin'in yeni dizisi 'Bu Şehir Arkandan Gelecek' hangi kanalda yayınlanacak?

Üç yıl önce 'Güneşi Beklerken' projesiyle hayatımıza giren Kerem Bürsin, hikayesi kendisine ait olan yeni dizisi "Bu Şehir Arkandan Gelecek"i seyirciyle buluşturmak için gün sayıyor. 



"Poyraz Karayel" dizisindeki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Çağrı Lostuvalı'nın yönetmen koltuğuna oturduğu yapımda, ünlü oyuncu son dakika değişikliğiyle Saadet Işıl Aksoy yerine Leyla Lidya Tuğutlu'yla başrolü paylaşmaya başlamıştı.



Ece Yörenç'in senaryosunu kaleme aldığı projenin hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Kadın başrol oyuncusu değişikliği nedeniyle verilen kısa ara sonrası çekimleri tam gaz devam eden dizinin kulislerde önce Kanal D'de ekrana geleceği konuşuldu. Bu söylentiye geçen haftalarda kanalın bir üst düzey bir isminin Kerem Bürsin'le Bebek Oteli'nde yaptığı buluşma neden oldu. Daha sonra dizinin yayın kanalı olarak Show TV'nin de adı geçti. Ancak son gelen haberlere göre Kerem Bürsin'in Ay Yapım imzalı yeni dizisi "Bu Şehir Arkandan Gelecek"in yayın kanalı olarak atv'nin adı öne çıktı. 



Yeni yılda atv'de yayınlanacağı konuşulan "Bu Şehir Arkandan Gelecek" dizisi, bahisle dövüşen Ali isimli gencin İstanbul'daki 20 yıl boyunca kaçtığı geçmişiyle yüzleşmesini ve bu sırada büyük bir aşkla tanışmasını konu alıyor. Gürkan Uygun, Osman Alkaş ve Burak Tamdoğan da projenin diğer önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Kerem Bürsin çekimler öncesi sıkı bir kampa girmiş ve boks antrenmanlarını da sıklaştırmıştı. 





Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin