Kerem Bürsin, Yaşamayanlar setinde kimi ısırmak istedi?

Ünlü oyuncu, Yasemin Şefik'in Best FM'deki programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kerem Bürsin, Yaşamayanlar setinde kimi ısırmak istedi?

Yapımcılarından ve başrol oyuncularından olduğu 'Yaşamayanlar' dizisiyle Kerem Bürsin, Yasemin Şefik'in Best FM'deki programına konuk oldu. Yakışıklı oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.



İlk İki bölümüyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen 'Yaşamayanlar' dizisi olumlu olumsuz eleştiriler ile çok konuşuluyor. Kerem Bürsin eleştiriler olacağını da söyleyerek ekledi; "Bi daha ne zaman böyle fırsat gelecek, Türkiye'de Vampir'i oynayacağım. Bu önemli."



Yasemin Şefik'in "Kelebekler filmine yapımcılık yaptın. Çok güzell bir filmdi. Şimdi bu dizide de yapımcı tarafında da varsın. Birileri sana çok erken şimdi yapımcılık yapma dedi mi?" sorusu üzerine Kerem Bürsin şunları söyledi:



"Derdimiz sanatı teslim etmek. Risk almak gerekiyor. Desteğe ihtiyacı olan sanatsal projelere destek vermek. Belki arkamdan konuşuyorlardır. Yüzüme karşı demediler. Üniversiteden beri kamera önü kamera arkası ilgilendim. Ülkemizde çok doğru yapılmıyor bazı şeyler.  İnsan içinde olunca çok anlamıyor iyi ya da kötü olduğunu. Ama denemeye değer."



'Dizi setinden ısırmak istediğim kişi yönetmenimiz'



Dracula kitabını okuduğunu belirten Bürsin; "Daha çok vampir dünyasını filmler, dizilerle izledim. İstanbul ne alaka diyorsun aslında çok ilgisi var.  Dizi setinden ısırmak istediğim kişi yönetmenimiz Alphan Eşeli." diyerek kahkaha attı.



Kerem Bürsin, Yaşamayanlar setinde kimi ısırmak istedi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin