Kerem Bürsin ve Mehmet Günsür pop yıldızı oldu

Çağan Irmak'ın yeni filmi 'Unutursam Fısılda'nın oyuncuları Mehmet Günsür ve Kerem Bürsin, 70'lerin önemli iki müzisyenini canlandırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kerem Bürsin ve Mehmet Günsür pop yıldızı oldu

Yapımını TAFF Pictures'ın üstlendiği 'Unutursam Fısılda'nın başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Hümeyra Akbay, Işıl Yücesoy, Mehmet Günsür ve Kerem Bürsin rol alıyor. Ayperi'nin aşkı ve yoldaşı Tarık'ı canlandıran Mehmet Günsür'ün yanı sıra, Tarık'ın en yakın arkadaşı ve müzik kariyerindeki yoldaşı Erhan'ı ise Kerem Bürsin canlandırıyor.

 

Ortak noktaları müzik

 

'Unutursam Fısılda'da dönemin pop star'ları olan iki karakteri canlandıran Mehmet Günsür ve Kerem Bürsin, gerçek hayatta da müzik ile ilgilenmiş iki oyuncu. Tarık rolünü canlandıran Günsür bir grubun baterist ve solistliğini, Kerem Bürsin ise başka bir müzik grubunun bas gitaristliğini yapmıştı. 

  

'Unutursam Fısılda'nın hikâyesinde hızla yükselen kariyerlerinde iki başarılı müzisyeni canlandıran Günsür ve Bürsin, kostümleriyle de 70'lerin ruhunu yansıtıyor. Dönemin pop starlarını canlandıran iki oyuncu, gitarları ve şaşalı kostümleriyle 29 Ekim’de vizyona girecek olan 'Unutursam Fısılda' ile izleyiciyle buluşacak.

 

'Müziğe ve hayallere giden yolculuk'

 

Babasının mesleği nedeniyle İstanbul'da küçük bir kasabaya giden Tarık, müzik aşkından hiç vazgeçmez. Aşık olduğu Ayperi'nin de içindeki müzik aşkını keşfeden Tarık, hayallerini ve aşkı Ayperi'yi de yanına alarak İstanbul'a kaçar. Ayperi ve Tarık'ın İstanbul'daki en büyük destekçileri Erhan'la birlikte dönülmez bir müzik yolculuğu başlamıştır artık.



Kerem Bürsin ve Mehmet Günsür pop yıldızı oldu



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin