Kenan İmirzalıoğlu’ndan Tarkan yorumu!

Hadi Be Oğlum filminin galasına oyuncu eşi Sinem Kobal'la katılan İmirzalıoğlu, yeni projesi ve babalıkla ilgili sorulara yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Kenan İmirzalıoğlu’ndan Tarkan yorumu!

Yeni dizisinin fragmanı yayınlandıktan sonra tüm gözlerin üzerine çevrildiği Kenan İmirzalıoğlu galaya gelen isimlerden oldu. Eşi Sinem Kobal ile birlikte gelen İmirzalıoğlı söze Afrin harekatına değinerek başladı. “Sizlerle epeydir karşılaşmıyoruz. Şu anda cephede savaşan tüm kahraman askerlerimize selam olsun. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.



“ATA BİNMEK KİLO VERDİRİYOR”



Film hakkında da konuşan İmirzalıoğlu, “Umarım iyi bir film olmuştur” dedi. Gelen bir sorunun ardından “Kıvanç beni Mehmet Bir Cihan Fatihi'ne başladığımızda aradı. Biz her zaman konuşuyoruz zaten” yanıtını verdi. Verdiği kilolarla da dikkat çeken oyuncu, “Ata binmek kilo verdiriyor. Zor değil, keyifli geçiyor. Çok çalıştık emeğinin karşılığını almak istiyoruz” dedi. Son günlerde çok konuşulan Tarkan'ın baba olacağı haberleri için de konuşan çift, “Vakti gelince bizde de olur. Tarkan'ın bebeği vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin