Kenan Doğulu ile Beren Saat evliliğinde kriz mi var?

Beren Saat'in doğum günü paylaşımı, kafaları karıştırmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Kenan Doğulu ile Beren Saat evliliğinde kriz mi var?

Her yıl doğum gününde eşinin yanında olan Kenan Doğulu'nun, bu sene Beren Saat'in doğum gününü kutlamaması akıllara 'Evliliklerinde kriz mi var?' sorusunu getirdi.



Ünlü oyuncu Beren Saat, 2012 yılında tanıştığı Kenan Doğulu ile 2014 yılında Los Angeles'daki Malibu sahilinde evlenmişti.Saat, dün 35.yaşını kutladı. Ünlü oyuncu Instagram sayfasında sıfır makyaj siyah beyaz fotoğrafını paylaşıp; bir mesaj yayınladı. Saat'in, büyük aşkı Efe Güray'dan bahsettiği hüzünlü paylaşımının ardından, Doğulu'nun eşinin doğum gününü kutlamaması dikkat çekti. Bu durum akıllara "Evlilikte kriz mi var?" sorusunu getirdi.



'Gelene gülmekteyim'



"Bugün bir yaşıma daha girdim! İnsanların yaş aldıkça ne kadar acımasız olabildiği gerçeğiyle; hepsinin aslında aynı kusursuz bebek olarak Dünya’ya geldiği bilgisi arasında bocalamaktayım. Bir yandan kollektif bir aşkta yüzdüğüm, bir yandan en yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim :)"



'Efe ile şarkımız'



"Ayak bastığım en karanlık doğum günüm olduğunu düşündüğüm anda Efe’yle şarkımız Hero çalınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden ışık yayıldı. Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olanı olacak; yaşamın benim için inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum.



Bir direniştir yaşamak ve bir akıştır aynı zamanda; bir kabulleniştir, parçalanıştır, bütünlenip yeniden doğuştur; bir serzeniştir yaşamak; ani bir yüzleşmedir, yeniden tanışmadır, yolun yarısında baştan başlamadır; deli derlercesine bir gülüştür; insan incitememektir şahsi incinmişliklerinden ötürü; bir dinleyiştir vaaz vermeden, ikna oluştur sual etmeden; bir diz çöküştür eğilebildiğince ve fakat dimdik bir inanıştır da yaşamak; öyle bir seviştir ki herkesi olduğu gibisine... İyi ki varsınız, iyi ki doğduk!..."



Kenan Doğulu ile Beren Saat evliliğinde kriz mi var?



'Evlilikte kriz var' iddiası



Beren Saat'in mesajı sosyal medyada'evlilikte kriz var' iddialarına neden oldu. Kenan Doğulu'nun eşinin doğum gününü kutlamaması da iddiaları güçlendirdi. Doğulu, geçtiğimiz yıl 26 Şubat'ta "Sen bu dünyaya hediye doğmuş çok özel bir ruhsun canım sevgilim. Gözümde bir azize, kalbimde bir ateşsin. İyi ki varsın!" mesajını yayınlamıştı.



2017'de ise Beren Saat'in yeni yaşını "İyi ki doğdun oyun arkadaşım, aşk ortağım. Güzel yüzün hep gülsün :) İyi ki varsın! Seni çok seviyorum..." mesajı ile kutlamıştı.



Ünlü çift, geçtiğimiz ay evliliklerinde kriz olduğuna dair çıkan haberleri yalanlamışlardı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin