Kemal Öztürk sokağa çıktı!

AKP'den milletvekili aday adayı olan Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk esnaflarla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Kemal Öztürk sokağa çıktı!

Anadolu Ajansı (AA) eski Genel Müdürü, AKP Sakarya Milletvekili Aday Adayı ve Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, Adapazarı Emlak Komisyoncuları Meslek Odası Başkanı Selçuk Başak'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında oda başkanı ve üyeleri tarafından kapıda karşılanan Öztürk, emlakçıların sorunlarını dinleyerek, çözüm noktalarında istişarelerde bulundu.



Oda ziyareti sırasında konuşan Öztürk, "Bütün ilçeleri dolaştık. STK'ları, esnafları da dolaşmaya devam ediyoruz. Niyetimiz hem ulusal düzeyde hem de uluslararası düzeyde kazandığımız bir tecrübe var, Anadolu Ajansı'nı 3 yılda Dünya'ya tanıttık, Allah böyle bir başarı nasip etti bize. Bunu şehrimize tanıtmak isteriz, yapmak isteriz, şehrimize kullanmak isteriz. Şehri, dünyaya tanıtabilecek bir potansiyel olduğunu düşünüyorum ben" ifadelerini kullandı.



ŞEHRİN SORUNLARINI UNUTMAMAMIZ LAZIM



Kemal Öztürk, konuşmasının devamında, "Şehrin sorunlarını unutmamamız lazım, şehrin sorunları, sıkıntıları var. Bana göre şehrin sorunu, şehrin bir hedefinin olmaması, büyük bir hayalinin olmaması, ne yapmak istediğini bilmiyor olması. Herkesin ayrı bir hedefi var, siz başka bir şey yapmak istiyorsunuz, öbür STK başka bir şey yapmak istiyor, belediye başka bir şey yapmak istiyor. Ortak hayal yok, ortak hayal olmayınca da enerji kaybı oluyor, o yüzden bir enerji tasarrufuna ihtiyaç var burada. Bu insan enerjisi, elektrik enerjisi değil. Herkesin ortak paylaştığı büyük bir fotoğraf olursa, herkes o fotoğrafın içinde yer alır yoksa parça parça bir şeyler yapmaya kalkar herkes" diye konuştu.



Öztürk konuşmasının son bölümünde şunları dile getirdi; "Şehir de, benim gördüğüm en büyük hata, Sakarya'yı, Kocaeli ile yarıştırmak olmuş. Sakarya bana göre dünya şehirleri ile yarışması gereken bir şehir. Doğası, suyu, edebiyatı her şeyi ile muhteşem bir şehir, fakat bizi Kocaeli ile yarıştırmışlar, bende Chicago ile yarışmamız gerekiyor dedim. Şehirde STK'lar, belediye, valilik, milletvekilleri hep beraber ortak bir hayale inanırsak, Allah'ın izni ile bu şehir Dünyada tanınır" Adapazarı Emlak Komisyoncuları Meslek Odası Başkanı Selçuk Başak ve oda üyeleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Öztürk'ün aday adaylığı sürecinde başarılar dilediler.



Emlak Komisyoncuları Meslek Odası ziyareti sonrasında Aday Adayı Öztürk, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Kemal Öztürk, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaş tarafından ilgi ile karşılandı. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin