Keloğlan Yeni Masal filminin fragmanı yayınlandı!

40 yıl aradan sonra 7 Eylül 2018’de beyazperdede sinema izleyicisiyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Keloğlan Yeni Masal filminin fragmanı yayınlandı!

Türk masalının en ünlü kahramanlarından biri olan, pratik zekalı, sempatik ve hazırcevap Keloğlan’ın yeni yorumla çekilen filmi Keloğlan-Yeni Masal’ın fragmanı sinema izleyicisi ile buluştu.





40 yıl aradan sonra 7 Eylül 2018’de beyazperdede sinema izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan ‘Keloğlan’ bu kez kendini Emir’in yazdığı masal sayesinde birden can yoldaşı Kadife ile birlikte günümüz İstanbul’unda buluyor. Orijinal hikayeye uygun olarak Cankız’a görür görmez aşık olan Keloğlan, arkadaşı ile birlikte onun çağrısına kulak vererek hayvanların soyunu tüketmeye çalışan zalimlere karşı zorlu bir maceraya atılıyor.



Şu ana kadar İsmail Dümbüllü, Öztürk Serengil ve Rüştü Asyalı’nın oynadığı Keloğlan karakterine bu kez Atilla Doğukan Yılmaztürk hayat veriyor. Filmde Keloğlan’ın biricik aşkı Cankız’ı Yağmur Ün oynarken, Asuman Dabak da kürk hayvanlarının peşinde olan Tijen karakteri için kamera karşısına geçti. Filmin hem masal yazarı hem de Keloğlan’ın yakın arkadaşı Emir olarak Kaya Akkaya, Yusuf Dede olarak Yakup Yavru, Arif olarak Esvet Şahin, Gogo olarak da Miraç Bayramoğlu beyazperdedeki yerini alacak.



Keloğlan Yeni Masal filminin fragmanı yayınlandı!



Doğa bilinci ve hayvan sevgisini modern fantastik bir film aracılığıyla çocuklara aktaran Keloğlan-Yeni Masal’da hayvanlar, animasyon karakterler şeklinde yer alıyor. Keloğlan-Yeni Masal CGI Animasyon, görsel efekt ve gerçek görüntüleri harmanlayarak yaratılan masalsı dünyasıyla da, Türk sinemasında yeni bir devirin kapılarını aralıyor.



Senaryosunu Ferhat Ergün’ün yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir otururken, yapımcılığını Galip Gültekin, Çağdaş Gültekin ve Sonku Gültekin’in üstlendiği VTR Production, müziklerini ise ödüllü müzisyen Yıldıray Gürgen tamamladı.



Keloğlan Yeni Masal filminin fragmanı yayınlandı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin