Kaya Çilingiroğlu'ndan kızı hakkında çıkan haberlere açıklama

Tv8'de yayınlanan programa katılan Çilingiroğlu, kızı hakkında çıkan olumsuz haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kaya Çilingiroğlu'ndan kızı hakkında çıkan haberlere açıklama

Oylum Talu’nun sunduğu Erken Baskı programına konuk olan Kaya Çilingiroğlu kızı hakkında çıkan olumsuz haberlerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.



Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra bir kafede eski erkek arkadaşı ve yeni sevgilisini görünce kıskançlık krizi geçirmişti. Zehra, eski sevgilisinin kız arkadaşının başından aşağıya bir demlik çayı dökmüştü.



Olay anının güvenlik kamerası görüntülerinin gazete manşetlerine taşınması üzerine Çilingiroğlu twitter sayfasından ‘15 yaşındaki çocukları manşete taşımak nasıl gazetecilik ahlakı? İnsanlarda utanma kalmamış para her pisliği örtüyor bunlar utanmadan oruç tutup namaz da kılarlar.’ sözleriyle isyanını dile getirmişti.



Kaya Çilingiroğlu bugün Erken Baskı programında konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:



HABERİ YAPAN GAZETEYİ MAHKEMEYE VERECEĞİM!



“Böyle bir olayı basının haber yapması tabii ki normal çünkü adli bir olay ama haberi yayınlamanın da şekli var. Bu haberin abartarak, Zehra’yı ergen insan gibi kabul ederek adını soyadını kullanarak yazılması suç. Onlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım zaten. Orada daha berbat bir durum var. Bardaki gizli kamera görüntüleri bir tek polise gidiyor ve sonra da bir gazetenin manşetine. Gazeteye görüntülerin çocuk şubeden gittiğini sanmıyorum çünkü onlar bu konuda çok hassaslar, o barın sahibi kimse o sorumlu bu durumdan. Bu gerçekten bir gazetecilik başarısıdır ama adabına uygun verilmesi lazımdı. Orada 18 yaşından küçük olduğu için Zehra Çilingiroğlu yazılması bile suç. O gazeteyi zaten mahkemeye vereceğim. Zehra’nın görüntülerini verip Z. Ç. yazmaması hata. Zehra’yı bir de daha önce de bunu yapmıştı şunu yapmıştı diye kötü göstermeleri olmadı. Ben 30 senedir hiçbir zaman basını doğru bir haber yazdığında arayıp ta bir kere uyarmadım, yalan yanlış şeyler yazdıklarında uyardım. Maalesef ünlü bir anne ve babanın çocuğu olduğu ve annesiyle basında biraz fazla yer aldığı için bunlar oldu. Artık Zehra’da hatasını anlamıştır ve daha dikkatli olacaktır. Zaten gerekli önlemleri aldık. Sağda solda tek başına artık gezmeyecek. O bara gidenlerin çoğu 18 yaşından küçük çocuklar. Mekânın içki ruhsatı varsa eğer 18 yaşından küçük birini oraya nasıl alır? Bunu engelleyecek bir emniyet mensubu yok mu? İçki ruhsatı olan mekânlarda 18 yaşından küçüklerin yanında velisi olması lazım.



FATİH ALTAYLI BENİM ÇOCUĞUMLA UĞRAŞIYOR!



Zehra’nın şu anda psikolojisi normal ama doğal olarak çok üzgün. Bu tarz şeyler hepimizin başına geldi gençken. Tabii ki hadiseye mağdur olan diğer kız ve ailesi de haklı. Şikâyetçi oldular. Ben gittim aileden özür diledim. Hatta Zehra’yı alıp bir kere daha gidip evlerine özür dileyeceğiz. Şikâyetlerini geri çekerler mi bilemiyorum çekmezlerse de yapacak bir şey yok haklıdır oda bir baba olarak. Mahkemeye gidersek de kızımızı savunacağız. Zehra biraz çabuk büyüdü, kendini 18 yaşında zannetmeye başladı yakında anlayacak 18 olmadığını. Cezası da artık tek başına dışarıya çıkamayacak. Bu haberi yapanlar kanun önünde cezasını çekecekler. Hülya Fatih Altaylı’ya bir mesaj atmış kalkıp onu yazmış Altaylı. Şimdi benim çocuğumla uğraşıyor. Umarım kendi kızı böyle şeyler yaşamaz da haber olmaz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin