Kavgadan sonra ilk açıklama: Saçma sapan tepki gösterdim!

Fırat Altunmeşe, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle kavga etmişlerdi.

Google Haberlere Abone ol
Kavgadan sonra ilk açıklama: Saçma sapan tepki gösterdim!

Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe’nin oyuncu oğlu Fırat Altunmeşe, geçtiğimiz günlerde Bebek’teki bir mekanda sevgilisi ile birlikteydi. Mekan içerisinde hararetli bir şekilde tartışan çiftten Fırat Altunmeşe, mekan çıkışından devam eden tartışma sonucu sevgilisi tarafından saldırıya uğramıştı. Çıkan haberlerin ardından ünlü oyuncu Fırat Altunmeşe, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.



Kavgadan sonra ilk açıklama: Saçma sapan tepki gösterdim!



Sevenlerinden özür dileyen Fırat Altunmeşe, 'Yaşanan bu olay ilişkimize zarar vermedi' dedi. İşte, Altunmeşe'nin açıklaması:



"Çarşamba gecesi kız arkadaşımla tatsız bir olay yaşadık. Anlamsız ve küçük bir sebepten tartışmaya başladık. Ama ne ben ne de kız arkadaşım isteyerek birbirimizin canını yakmayız. Karşılıklı tartışma sonucu böyle bir durum yasandı.



İnsanız, hepimiz hata yapabiliriz ve ikimiz herkesten çok üzüldük. Ama bu yaşanan olay ilişkimize zarar vermedi. Ayrıca o gece 'sevdiğim kadınla kavga ettim' derken üzgün olduğumu ve yalnız kalmak istediğimizi anlatmaya çalıştım, magazincilere dert yanmadım.



Son olarak videonun devamında art niyetli olduğuna inandığım şekilde soru soruldu ve o anki duygusallıkla saçma sapan tepki gösterdim. Ama gösterdiğim tepki tamamen soruya ve soruyu sorana yönelikti başka bir anlamı yok, videodan da anlaşılıyor.



Ben kendimi hiç bir zaman halktan ayırmadım ne düşünce şeklimle ne de yaşantımla. Beni tanıyanların bildiğini düşünüyorum. O yüzden biraz empati yapmanızı istiyorum, biraz düşünmenizi istiyorum. Bu haber dolayısıyla kırılanlar olduysa herkesten özür dilerim."



Kavgadan sonra ilk açıklama: Saçma sapan tepki gösterdim! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin