Kardeşler 40 yıl sonra Müge Anlı'da kavuştu

Birbirini hiç görmeyen kardeşler canlı yayında kavuştu.

Google Haberlere Abone ol
Kardeşler 40 yıl sonra Müge Anlı'da kavuştu

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’e dün (25 Aralık Pazartesi) 3 çocuk babası olan Mehmet Küçükkırlı (40) katıldı. Küçükkırlı yıllardır görmediği babasını bulmak istiyordu.



Babasını hiç tanımamış olan Küçükkırlı’nın hikâyesi 1975 yılında annesinin Mersin Tarsus’a işçi olarak gitmesiyle başladı. Anne Gülten Güldane 1975 yılında Tarsus’a çalışmak için gittiği Tarsus’ta Recai Yüksek’le tanıştı. Bir süre birliktelikleri oldu. Bu birliktelikten ise bir erkek çocuk dünyaya geldi. Bu erkek çocuk Mehmet Küçükkırlı’ydı. Mehmet dünyaya geldikten kısa bir süre sonra annesi, Recai’nin resmi nikâhlı evli olduğunu öğrendi. Bu durumu öğrenen anne oğlu Mehmet’i de alarak Konya’ya ailesinin yanına döndü. Mehmet 2 yaşındayken annesi ikinci bir evlilik yaptı. Eşi Mehmet’i nüfusuna almayı ihmal etmedi. O’nu her zaman kendi evladı gibi sevdi. Mehmet ise öz babasının bir başkasını olduğunu 8 yıl önce öğrendi. “Akrabalarım ben çocukken bana hep senin baban başkası biz seni evlat edindik derlerdi. Ben de inanmazdım, şaka yaptıklarını düşünürdüm. Öz babam olarak bildiğim insan beni bu yaşıma kadar sevgiyle büyüttü. O yüzden inanmak istemiyordum. Ama gerçeği annemden zorla olsa da öğrendim. O günden sonra da hep babamı bulmak onu tanımak istedim. Nasıl biri ne halde hep merak ettim. Hakkında tek bildiğim Tarsus’ta taksicilik yaptığıydı.



Mehmet’in babasıyla hüzünlü hikâyesinden kısa süre sonra canlı yayında anlattıklarından kısa bir süre sonra, müjdeli haber geldi. Telefonun diğer ucunda 40 yıldır görmediği kardeşi vardı. Yıllardır aradığı babasının vefat ettiğini fakat kardeşleri olarak Mehmet’in yanında olacaklarını söyledi. Bugünkü canlı yayında ise Mehmet hem hiç görmediği babasının fotoğrafını gördü, hem de kardeşlerine kavuştu.



Kardeşler 40 yıl sonra Müge Anlı'da kavuştu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin