Karar'ın yayın yönetmeninden Salih Tuna'ya 'örtülü ödenek' yanıtı!

İbrahim Kiras, Karar gazetesinin 'örtülü ödenekle kurulduğu'nu iddia eden Yeni Şafak yazarına sert yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Karar'ın yayın yönetmeninden Salih Tuna'ya 'örtülü ödenek' yanıtı!

Karar gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras, Yeni Şafak yazarı Salih Tuna'nın gazetelerine yönelik kullandığı "Hiç kan emmeden, kendi bünyelerini 'örtülü ödenek' mesabesinde kullanarak en az bir yıl yaşayabilirler. Asla ve kat'a gündüz dışarı çıkmazlar. Ne ki, bazıları fazla kan emmekten hareket kabiliyetini kaybederler" sözlerine bugünkü köşesinden yanıt verdi.



Yazısında, "Karar’ın patronu bellidir, sermayesi temizdir ve bırakın örtülü yalanını, hamurunda örtülü örtüsüz tek kuruş kamu kaynağı yoktur" diyen Kiras, "Hakkımızdaki bu tezvirat tamamen iftiradır, tamamen yalandır" ifadelerini kullandı.



İşte, Kiras'ın o yazısı:



Geçenlerde bir okurdan mektup aldım. Size hakkımı helal etmiyorum diyordu, çünkü siz duyduğuma göre benim gibi vergi veren insanlardan toplanan parayla gazete kurmuşsunuz. Üzüldüm bunları okuyunca ama cevap vermedim. Muhatabımın gerçek bir kişi mi yoksa “trol” mü olduğunu bilmediğimden. Eğer gerçek bir kişiyse birkaç hafta önce internet üzerinden yayılan bir “iftiraname”ye kanmış olmalıydı.



Fail-i meçhul olduğu için ne cevap verme ne de yargıya götürme imkânı olmayan o andıç benzeri iftiranamede “Karar gazetesi Başbakanlığın örtülü ödeneğiyle kuruldu” iması içeren akıllara seza bir yalan da vardı. İnternetin anonim bataklığından paçamıza sıçrayan bu çamur, herkes bilsin ki bizim üstümüze yapışmaz. Biz hepimiz kırk kişiyiz, birbirimizi biliriz… Basın dünyasında herkes birbirini bilir, kimin ne yaptığından herkes haberdardır.



Hakkımızdaki bu tezvirat tamamen iftiradır, tamamen yalandır.



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin