'Karadayı'nın yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

atv'de yayınlanan dizinin yeni sezondan ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
'Karadayı'nın yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı atv dizisi 'Karadayı' 3. Sezonuna giriyor.



1970'li yıllarda İstanbul'da geçen dizinin yeni sezonundan ilk fragman ise dün akşam yayınlandı. Mahir ve Feride'nin buluşma yeri olan çay bahçesinde geçen tanıtımda ikilinin mutlu bir şekilde dans ettiği sahneler ekrana geldi. Tanıtımın sonunda ise, büyük aşkın kahramanlarını hayallerindeki geleceğin beklemediği ortaya çıktı.



Setten ilk karelerin basına yansıdığı 'Karadayı' yeni sezona yeni karakterler ve sürprizlerle başlayacak.



Geçtiğimiz sezon, Mahir ve Feride'nin düğün günü arabalarına konulan bombanın patlaması dizi izleyicilerini şaşırtmıştı. Yaşanan patlamada kimlerin hayatını kaybettiği bilinmezken, sezon finalinde düğün gününden 8 ay sonra gerçekleşen ve Mahir ile Hakime Feride’yi karşı karşıya getiren mahkeme sahnesi ise akıllarda soru işaretleri bırakmıştı. Sanık konumunda olan Mahir Kara'nın kabadayı görünümü ve sevdalısı Feride'ye karşı sert tavırlarının ekrana yansıdığı sahnede, Mahir'in hangi suçu kabul ettiği merakla beklenen cevaplar arasında yer alıyor.  Hakime Feride’ye "Sen yanmazsan, ben yanmazsam biz yanmazsak  nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?" mısralarıyla seslenen Mahir, 'Beyefendi' lakaplı Mehmet Saim'in şifrelerini çözebilecek mi? Mehmet Saim büyük aşkın arasına girmeyi başarabilecek mi? Dizide, yeni sezonda bu sorular cevap bulacak.



Ay Yapım imzalı, senaristliğini Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar ile Cem Karcı'nın 'Karadayı' 3. Sezonunda da Pazartesi akşamları yayınlanacak.



"'Karadayı'nın yeni sezon tanıtımı yayınlandı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin