Kara Sevda dizisine yeni oyuncu! O isim de artık Kara Sevda'lı

Star'da ekrana gelen dizi 13. bölümüyle izleyiciye yine heyecan dolu anlar yaşatacak.

Google Haberlere Abone ol
Kara Sevda dizisine yeni oyuncu! O isim de artık Kara Sevda'lı

Ay Yapım imzalı; Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda bu hafta unutulmaz bir bölümle ekrana geliyor. Kardeşi Ozan'ı korumak için sevdiği adamdan ayrılan Nihan yeni bölümde ortaya çıkacak yeni bir sırla adeta kırılma noktası yaşayacak. Nihan, Kemal'in en yakın dostu olarak tanıdığı Leyla ile ilgili öğreneceği şoke edici gerçekle hayatını yeniden sorgulamaya karar verecek.



Heyecan dolu bölümde; ailesinin ve kendisinin sırlarla örtülü hayatı içinde iyice sıkışmaya başlayan Nihan çareyi Kemal'e sığınmakta bulacak. Bölümde yeni bir sayfa açmak isteyen Nihan, büyük sırrını Kemal'e anlatmaya karar veriyor. 



UĞUR ASLAN DA ARTIK KARA SEVDA’LI!

Kara Sevda dizisine yeni oyuncu! O isim de artık Kara Sevda'lı


Karadayı dizisinde hayat verdiği Seyis karakteriyle hafızalara kazınan sevilen oyuncu Uğur Aslan dizinin kadrosuna dahil oldu. Aslan; Kara Sevda'da, Nihan ve Emir'in yaşadığı evliliğin gerçek sebeplerini öğrenmeye çalışan Kemal'in destekçisi olan Zehir karakterine hayat verecek.



Yönetmenliğini Hilal Saral'ın senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün üstlendiği Kara Sevda heyecan dolu yeni bölümüyle 13 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek.



"Kara Sevda dizisine yeni oyuncu: O isim de artık Kara Sevda'lı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin