'Kapının Ardındaki Ben' gerçekleştirilen lansmanla tanıtıldı!

Güneş Altunkaş'ın Nemesis Kitap tarafından yayımlanan romanı 'Kapının Ardındaki Ben', tanıtıldı.

Google Haberlere Abone ol
'Kapının Ardındaki Ben' gerçekleştirilen lansmanla tanıtıldı!

Güneş Altunkaş'ın Nemesis Kitap tarafından yayımlanan romanı 'Kapının Ardındaki Ben' gerçekleştirilen lansmanla tanıtıldı.



Katılımın yüksek olduğu kutlamada açılış konuşmasını yapan Güner Özkul, konuklara kitap ve yazar hakkında kısa bir bilgi verdi ve Güneş Altunkaş’la soru-cevap şeklinde bir sohbet gerçekleştirdi. Altunkaş, kitabın günümüzde başlayıp 1955 yılındaki Beyoğlu’na dönen kurgusundan, o dönemde yaşanan olaylardan ve Beyoğlu’ndaki bir apartmanda yaşayan insanlar üzerindeki etkilerinden bahsetti.



'Kapının Ardındaki Ben' gerçekleştirilen lansmanla tanıtıldı!



Kitabında kadının gücünü de gösteren Altunkaş, romanında öne çıkan kapı metaforu için kapıların ardında yaşanan gizemlerden, yan binamızda neler yaşandığını bilemediğimizden, hastalığın, sağlığın, doğumun, kutlamanın ve daha pek çok olayın kapılar ardında gerçekleştiğinden bahsederek kapının kitaptaki önemini vurguladı.



'Kapının Ardındaki Ben' gerçekleştirilen lansmanla tanıtıldı! - Resim : 2



Konuklar tarafından güzel dilekler ve tebrikler alan Güneş Altunkaş, katılımlarından dolayı bütün konuklara teker teker teşekkür etti. Bu güzel kutlama Palazzo Donizetti Hotel’in büyüleyici mimarisiyle birlikte unutulmaz bir etkinliğe dönüştü.



"'Kapının Ardındaki Ben' gerçekleştirilen lansmanla tanıtıldı!" Galerisine Göz At



Güneş Altunkaş’ın ilk romanı Kapının Ardındaki Ben çıktı!



'Kapının Ardındaki Ben' gerçekleştirilen lansmanla tanıtıldı! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin