Kanatsız Kuşlar kadrosuna iki sürpriz isim!

atv'nin sevilen dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kanatsız Kuşlar kadrosuna iki sürpriz isim!

Yaz sezonundan bu yana atv'nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Kanatsız Kuşlar, güçlü oyuncu kadrosuna yenilerini ekleyerek ataklarına devam ediyor. Kanatsız Kuşlar ailesine bu hafta yayınlanacak 23. Bölümünden itibaren iki ünlü isim daha katılıyor. Faik Ergin, Kemal karakteriyle, Alper Kut ise Talat karakteriyle diziye renk katacak.



Kanatsız Kuşlar kadrosuna iki sürpriz isim!



Türk televizyon tarihine geçen birçok önemli dizide rol alan



Faik Ergin, Kanatsız Kuşlar’da, eşini yıllar önce kaybetmiş, hayatını çok sevdiği kızına (Asya) adamış varlıklı işadamı Kemal rolünü canlandıracak. Kemal’in gizemli dünyası, Nefise ile karşılaşınca bambaşka bir yöne doğru sürüklenecek, hayatındaki sırlar açığa çıktıkça taşlar yerinden oynayacak.



Kanatsız Kuşlar kadrosuna iki sürpriz isim! - Resim : 2



Ahmet’in Gizemli Amcası Ortaya Çıkıyor



Önemli tiyatro oyunlarında ve çok izlenen dizilerde oynayan Alper Kut ise Kanatsız Kuşlar’da Talat karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Uzun yıllardır görüşmediği abisi Rahmi için mahallesine geri dönen Talat, gizemli yanını, iyilik şemsiyesi altında ustalıkla saklarken, birçok kişinin hayatına da önemli dokunuşlar yapacak. Kemal ve Talat karakterleri Kanatsız Kuşlar’ın bundan sonraki bölümlerinde önemli kilit roller olacak ve izleyicilerin gönüllerinde taht kuracak.



Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun’un üstlendiği, başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen’in paylaştığı Kanatsız Kuşlar’ın 23. Bölümü, 23 Kasım Perşembe akşamı 20.00’de atv’de.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin