Kanal D'nin Zalim İstanbul ve Yaralı Kuşlar dizileri yarın başlıyor!

Zalim İstanbul ve Yaralı Kuşlar dizileri, yarın ekran maceralarına başlıyorlar.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin Zalim İstanbul ve Yaralı Kuşlar dizileri yarın başlıyor!

Kanal D ekranında 1 Nisan Pazartesi’den itibaren iki yeni dizi izleyici ile buluşuyor. 'Zalim İstanbul', pazartesi akşamları saat 20.00’de, 'Yaralı Kuşlar' da hafta içi her gün saat 16.00’da ekrana gelecek.



Zalim İstanbul: Özgün senaryo, iddialı oyuncular



Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesini konu alan Zalim İstanbul’un yapımını Avşar Film, yapımcılığını Şükrü Avşar üstleniyor.



"Zalim İstanbul dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek gibi usta isimler yer alıyor.



"Zalim İstanbul dizisinden kareler" Galerisine Göz At



Dizinin kadrosundaki genç yetenekler ise; Ozan Dolunay, Simay Barlas, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, Berker Güven ve İdris Nebi Taşkan... Zalim İstanbul, özgün senaryosu, iddialı oyuncuları, titizlikle çekilmiş görüntüleriyle pazartesi akşamları izleyiciyi ekran başına toplayacak.



Kanal D'nin Zalim İstanbul ve Yaralı Kuşlar dizileri yarın başlıyor!



Yaralı Kuşlar: İyi ile kötü karşı karşıya



Mendil satan küçük Ömer'in ve ablası bildiği Meryem'in, hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı, iyi ile kötünün karşı karşıya geldiği Kanal D’nin günlük dizisi 'Yaralı Kuşlar', yediden yetmişe herkesin kalbine dokunacak.



Yapımını Stellar Yapım’ın, yapımcılığını İnci Gülen Oarr’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Cem Tabak oturuyor. Hafta içi her gün izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanan Yaralı Kuşlar’ın oyuncu kadrosunda Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar gibi yetenekli oyuncular var.



"Yaralı Kuşlar dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Yaralı Kuşlar dizisinden kareler!" Galerisine Göz At



Kanal D'nin Zalim İstanbul ve Yaralı Kuşlar dizileri yarın başlıyor! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin