Bir Umut Yeter dizisi ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

MedyaTava editörü Ömer Üst, 27 Eylül Perşembe günü reytinglerini masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Bir Umut Yeter dizisi ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

Başrollerini Tolgahan SayışmanEsra Bilgiç TöreHazal SubaşıSerhat Tutumluer ve Cem Uçan'ın paylaştıkları, Kanal D’nin, MF Yapım imzalı yeni dizisi 'Bir Umut Yeter' dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekran macerasına başladı.



Bir Umut Yeter ne kadar izlendi?



Kanal D'nin yeni dizisi Bir Umut Yeter, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle Total'de 2,35 izlenme oranıyla 15, AB'de 2,25 izlenme oranıyla 16 ve 20+ABC1'de de 2,6 izlenme oranıyla 15. oldu.



Bir Zamanlar Çukurova zirveyi sevdi!



Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu.



Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişilerde ,21 izlenme oranı ve %26,94 izlenme payı, AB’de %9,15 izlenme oranı ve %24,17 izlenme payı ve 20+ABC1’de ,71 izlenme oranı ve %25,85 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.



Başrollerini Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek’in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova’nın yapımını Tims&B, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor.



Bizim Hikaye ve Avlu'nun zirve yarışında kim önde?



atv'nin 3. bölümüyle ekrana gelen yeni dizisi Bir Zamanlar Çukuruva, ilk bölümün ardından reyting listelerinin zirvesine yerleşti. Zirveyi atv'nin yeni dizisine kaptıran FOX'un Bizim Hikaye ve Star'ın Avlu dizilerinin ise yarıştan kopmaya niyetleri yok.



Bir Zamanlar Çukuruva'yı yakından takip eden Bizim Hikaye ve Avlu'nun dün akşam ekrana gelen yeni bölümleri arasında kıran kıran bir reyting yarışı yaşandı.



2. sezona yeni transferlerle başlayan Bizim Hikaye, Total'de 6,20 ve AB'de 6,31izlenme oranlarıyla 2'nci sırada yer alırken, 20+ABC1'de ise 6,18 izlenme oranıyla 3. oldu. Avlu ise; Total'de 5,73 ve AB'de 6,20 ile 3. sırada yer alırken, 20+ABC1'de de 6,47 izlenme oranıyla 2'nci oldu.



 



Ömer ÜST

omerust@outlook.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin