Kanal D'nin bayram ekranında hangi ünlüler var?

Kanal D’de bayram arefe gününden başlıyor...

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin bayram ekranında hangi ünlüler var?

Kanal D’nin yeni yarışma programı “İrem Derici ile Eğlenme Bak” arefe günü ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşacak. Bayram boyunca yeni bölümleri ile ekrana gelecek olan programa birbirinden ünlü isimler yarışmacı olarak katılacak. Dört gün boyunca hem yarıştıracak hem de eğlendirecek olan programda; Sinan Akçıl, Mustafa Ceceli, Metin Arolat, Ece Seçkin, Ferman Toprak, İdo Tatlıses, Yonca Evcimik, Derya Uluğ, Rober Hatemo, Dilberay, Dilan Çıtak, Yusuf Güney, Aydilge, Asena Atalay, Ferah Zeydan gibi birbirinden ünlü isimler olacak.



Kanal D'nin bayram ekranında hangi ünlüler var?



Ben Bilmem Eşim Bilir’de bayram boyunca ünlüler yarışacak…



Kanal D’nin yayınlandığı günden bu yana izleyicisinden tam not alan eğlence dolu yarışma programı ‘Ben Bilmem Eşim Bilir” de bu bayram ünlüler yarışacak. Bayram boyunca Ana Haber Bülteni öncesi ekrana gelecek olan programa; Çağla Şikel-Alişan, Aslı-İlker Kızmaz, Gizem-Hakan Hatipoğlu, Banu-Hakan Aysev, Dilberay-İbrahim Karakaş, Akasya Aslıtürkmen-Serdar Özerman, Ece-Burak Satıbol çifti katılacak.



Kanal D'nin bayram ekranında hangi ünlüler var? - Resim : 2



Sahrap Soysal birbirinden ünlü konuklarıyla, bayram sofralarını neşelendirecek…



Birbirinden lezzetli tarifleri izleyicileri ile Kanal D ekranında paylaşan Sahrap Soysal’a bayram boyunca Ali İhsan Varol, Şebnem Özinal, Ferman Toprak ve Ayça Kaya konuk olacak.



   Kanal D'nin bayram ekranında hangi ünlüler var? - Resim : 3                   



“19” da büyük ödül artabilecek mi?



Kanal D’nin sunuculuğunu Barış Kılıç’ın yaptığı, ekranların en çok kazandıran yarışması “19”da heyecan ve para ödülü katlanarak artmaya devam edecek.



Yarışmacı Çağlar Patır’ ın 1.000.000 TL’yi kazandığı yarışma yeni bölümleri ile bayram boyunca ekranda olacak. 



Kanal D'nin bayram ekranında hangi ünlüler var? - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin