Kanal D'den bir yeni dizi daha!

Kanalın yaz sezonundaki yeni dizisi, izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'den bir yeni dizi daha!

Kanal D'nin yeni dizisi 'Kalbim Ege'de Kaldı' yakında izleyiciyle buluşacak.



Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, yönetmenliği Ömer Uğur ve Eray Koçak'ın yaptığı 'Kalbim Ege'de Kaldı'nın senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme alıyor.



Oyuncu kadrosunda Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Hülya Böcekli, Serhat Özcan, Süha Çağrıcı, Nehir Akkoç, Lemi Filozof, Neşem Akan, Yeliz Akkaya, Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla Göksün, Onur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz, Deniz Yağcı, Yiğit Pembe, Yiğit Gültekin'in yer aldığı yeni dizisi 'Kalbim Ege'de Kaldı'nın çekimleri İstanbul ve İzmir'de devam ediyor.



Birbirine tamamen zıt iki ailenin tatlı sert çatışmalarını komik bir dille ekrana yansıtan dizinin genel konusu şöyle:



Zeliş ve Mustafa birbirine tamamen zıt iki kutup olsa da çok önemli bir ortak noktaları vardır, o da Iraz Nene'dir. Iraz Nene, 1970 Yılı Gediz Depremi'nde iki tane kız çocuk evlat edinir. Kızları büyüyünce iki delikanlı ile evlenir. Ancak iki bacanak günün birinde birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. Iraz Nine'nin bu düşmanlığa son verecek bir fikri vardır oda bu iki düşman ailenin çocukları olan Zeşil ve Mustafa'nın evlenmesidir. Iraz Nene'nin kendince bulduğu bu fikir Yaman Eryaman köye gelmesi ile bambaşka bir boyut kazanır. Zeliş ile Yaman arasında başlayan aşk sonucunda Mustafa gerçeği anlayacak, Zeliş'i kendine geri döndürmek için büyük bir mücadele verecektir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin