KANAL D, SEDA SAYAN´IN İPİNİ ÇEKTİ! SAYAN´IN YERİNE ÜÇ ADAY VAR

Kanal D yönetimi, haziran ayına kadar sözleşmesi olmasına rağmen Show TV ile flört eden, kaprisleriyle hem ekibini hem de kanal yönetimini çıldırtan Seda Sayan´la yeni dönemde çalışmama kararı aldı. Sayan´ın yerine yeni dönemde Petek Dinçöz, Gülben Ergen ya da Mehmet Ali Erbil, Kanal D´ye sabah programı yapacak. Medyatava.net´in özel haberi için tıklayın!

Google Haberlere Abone ol
KANAL D, SEDA SAYAN´IN İPİNİ ÇEKTİ! SAYAN´IN YERİNE ÜÇ ADAY VAR

Kanal D yönetimi yeni yayın döneminde Seda Sayan'la çalışmama kararı aldı. Hafta içi "Sabah Sabah Seda Sayan" ve hafta sonu "Pazar Pazar Seda Sayan" adlı programları hazırlayan Sayan'ın gönderilmesine neden olan olay ise Show TV ile flört etmesi oldu.


Haziran ayına kadar sözleşmesi olmasına rağmen Sayan'ın Show TV yöneticileriyle sık sık görüşmesine kızan Kanal D yönetimi, yeni yayın döneminde Seda Sayan'la çalışmama kararı aldı.



Kanal D yönetiminin rating getirmesine rağmen uzun süredir Seda Sayan'dan rahatsız olduğu biliniyordu. Bunun üzerine Sayan'ın bitmeyen kaprisleri, Show TV ile görüşmesi ve yeni yayın dönemi için çok yüksek bir ücret istemesi bardağı taşıran son damla oldu.



Kanal D yönetimi Seda Sayan'ın yerine arayışlara da hemen başladı. Yeni yayın döneminde Sayan'ın yerine sabah programını Petek Dinçöz, Gülben Ergen ya da Mehmet Ali Erbil'in sunması bekleniyor. Bu isimler içinde şimdilik en çok ağırlık kazanan ise Mehmet Ali Erbil.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin