Kalp krizi, haber sırasında yakaladı

Kalp krizi geçiren gazeteci hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Kalp krizi, haber sırasında yakaladı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, gazetecilik yapan ve meslektaşları tarafından "şirin dede" adı takılan 84 yaşındaki İhsan Uludağ geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 



Gittiği bir haberde geçirdiği kalp krizi sonucu Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırılan 84 yaşındaki gazeteci İhsan Uludağ yoğun bakım ünitesine alındı. Kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Uludağ için Eski Cami'de tören düzenlendi.



Birçok yerel gazete ile sivil toplum örgütlerinin kuruculuğunu yapan ve beş yıldır kendi kurduğu Uludağ Ajans şirketinde internet haberciliği yapan Uludağ'ın cenaze törenine Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya,Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, siyasi parti, sivil toplum örgütleri temsilcileri, oda başkanları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 



Uludağ'ın tabutunun üzeri çok sevdiği Beşiktaş takımının forması ve safari şapkası konuldu. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası duayen gazetecinin cenazesi Marmaris sokaklarında dolaştırıldıktan sonra İlçe Belediye Şehir Mezarlığı'na törenle toprağa verildi. İhsan Uludağ evli bir kız babasıydı. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin