Kalk Gidelim setinde hayvanlardan muhteşem oyunculuk performansı

Hayvan ve Çevre dostu Kalk Gidelim'de 121 hayvan rol alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kalk Gidelim setinde hayvanlardan muhteşem oyunculuk performansı

Başrollerinde Sarıkız, Grizman, Neymar, Balotelli’nin yer aldığı 85 büyükbaş hayvan, 18 kedi, 16 köpek, tavuk Richard ve Pelin’in kuzusu 3 sezondur sergiledikleri oyunculuk performanslarıyla Kalk Gidelim ekibine eşlik ediyor.



Kalk Gidelim setinde hayvanlardan muhteşem oyunculuk performansı



Sevilen dizi ‘‘Kalk Gidelim’’ de hayvanlar büyük rol oynuyor. Yaşamımızın ayrılmaz parçası ve en yakın dostlarımız olan hayvanları, doğal yaşamı ve sıcacık aile ilişkilerini TRT 1 ekranında her cumartesi saat 20.00’de izleyiciyle buluşturan ‘‘Kalk Gidelim’’ dizisinde toplamda 121 hayvan dönüşümlü olarak 3 sezondur ekibe eşlik ediyor.



Kalk Gidelim setinde hayvanlardan muhteşem oyunculuk performansı - Resim : 2



Hayvan oyuncu dostlarımız bazen ekibi uğraştırıp setin durmasına sebep oluyorken çoğu zaman da kahkaha krizlerine yol açıyorlar.



Kalk Gidelim setinde hayvanlardan muhteşem oyunculuk performansı - Resim : 3



Üçüncü sezonunda TRT1 ekranlarında sevilerek takip edilen uzun soluklu dizi ”Kalk Gidelim”in oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, Andrey Polyanin, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, Ebuhan Tırtar Ve Bayazıt Gülercan gibi sevilen isimler yer alıyor.



Kalk Gidelim setinde hayvanlardan muhteşem oyunculuk performansı - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin