Kalk Gidelim kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?

Bizimkiler dizisinin sevilen oyuncusu ekranlara dönüş yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kalk Gidelim kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?

Türk televizyon tarihine damga vuran Bizimkiler dizisinin Gülsüm'ü ekranlara tekrar dönüyor. Başarılı oyuncu Mine Teber, 'Kalk Gidelim'in oyuncu kadrosuna dahil oldu.



Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Bizimkiler, büyük bir kitleyi arkasından sürüklemiy başarmış, şimdilerde 14. sezonla rekoru elinde bulunduran Arka Sokaklar dizisiyle beraber en uzun süren yapım olarak Türk televizyonuna damga vurmuştu. Dizide apartmanın cefakar kapıcısı Cafer'in cefakar karısı rolünü canlandıran Mine Teber, yıllar sonra ekranlara dönüş yapıyor. Teber, yayınlandığı döneme damga vuran Geniş Aile dizisinde de rol almıştı.



Geniş Aile dizisinde birlikte rol alan Mine Teber ve Ufuk Özkan da, Teber'in dizize katılmasıyla, yıllar sonra aynı projede buluşmuş oldular.



"BİZİMKİLER'İ ANIMSATIYOR"



Son olarak Geniş Aile dizisiyle karşımıza çıkan Teber, TRT 1'de yayınlanan dizide Aynur karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Mine Teber, "Kalk Gidelim dizisinden gelen teklifi bana Bizimkiler'i anımsattığı için kabul ettim, çok mutluyum" diye konuştu.



Kalk Gidelim kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin