Kalbimdeki Deniz'e yeni oyuncu! Hangi usta isim kadroya dahil oldu?

Usta oyuncu, Fox TV'nin dizisiyle ekranlara dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kalbimdeki Deniz'e yeni oyuncu! Hangi usta isim kadroya dahil oldu?

Fox TV'nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz’in kadrosuna usta oyuncu Deniz Gökçer dahil oldu. Gökçer, başrollerini Özge Özberk ve Kutsi’nin paylaştığı dizinin bu hafta yayınlanacak 20. bölümünde izleyicileriyle buluşacak.



Kalbimdeki Deniz'e yeni oyuncu! Hangi usta isim kadroya dahil oldu?



Kara Melek, Baba Evi, Aşka Sürgün, Unutulmaz gibi dizilerde rol alan Deniz Gökçer, uzun bir aranın ardından Kalbimdeki Deniz dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Kalbimdeki Deniz’in kadrosuna dahil olan usta oyuncu Deniz Gökçer, dizide Deniz’e (Özge Özberk) aşık olan Artun’un (Kıvanç Kılınç) annesi Güzin karakterine hayat verecek.



Kalbimdeki Deniz’in, Deniz Gökçer’in de yer aldığı 20. bölümü, 11 Mart Cumartesi akşamı Fox ekranlarında olacak.



Yapımcılığını Pastel Film adına Efe İrvül’ün üstlendiği, senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı, yönetmenliğini Aysun Akyüz Mehdiabbas’ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Hakan Vanlı, Zeynep Aydemir, Faruk Üstün, Batuhan Ekşi, Güzin Usta, Hazal Adıyaman, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Kıvanç Kılınç, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu ve Yılmaz Şerif yer alıyor.



Deniz Gökçer’in de yer aldığı 20. Bölüm tanıtımı:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin