'KALBİM SENİ SEÇTİ' HABERDE DE ZİRVEDE

Interpress, Temmuz ayı boyunca 10 kanalda yayınlanan 45 yeni diziyi mercek altına aldı. İşte Temmuz ayında hakkında en çok haber çıkan 5 dizi...

Google Haberlere Abone ol
'KALBİM SENİ SEÇTİ' HABERDE DE ZİRVEDE

Yakaladığı geniş izleyici kitlesiyle ekranın en çok ilgi çeken programların başında yer alan yerli diziler, yaz döneminde de ekranların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Medya Takip Ajansı Interpress’in, yerli dizileri mercek altına aldığı rapora göre, yaz döneminde yazılı basında Temmuz ayı boyunca 10 kanalda yayınlanan 45 yeni dizi hakkında, toplam 2 bin 330 haberlerin yayınlandığı ortaya çıktı.


 


İki bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergide çıkan dizi haberlerinin tek tek incelendiği Interpress’in araştırmasında, “Kalbim Seni Seçti” hakkında çıkan 164 haberle ilk sırada yer alırken, “Dinle Sevgili” adının yer aldığı 142 haberle ikinci oldu. Üçüncü sırayı ise Temmuz ayı içinde hakkında toplam 140 haber çıkan “Tövbeler Tövbesi” dizisi aldı. “Kurşun Bilal” ve “Karakol” dizileri de yayınlanan haber sayılarına göre oluşturulan listede ilk beş sıra içinde yer aldılar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin