'Kafalar Karışık'a Ece Seçkin ve Derya Uluğ'dan düet!

Aksiyon komedi filmi "Kafalar Karışık"a Ece Seçkin ve Derya Uluğ bir araya gelerek düet yaptı.

Google Haberlere Abone ol
'Kafalar Karışık'a Ece Seçkin ve Derya Uluğ'dan düet!

Yapımını ILS Vision'un, yönetmenliğini Yücel Yolcu'nun üstlendiği, başrollerinde sosyal medya fenomenleri Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt'un yer aldığı aksiyon komedi filmi "Kafalar Karışık"a  Ece Seçkin ve Derya Uluğ bir araya gelerek düet yaptı.  Filmle aynı adı taşıyan şarkı, eğlenceli müziği ve sözleriyle kısa sürede dillere pelesenk oldu.



Söz ve müziği Ümit Sayın'a, aranjesi Asil Gök ve Görkem Öker'e ait olan şarkının klip çekimlerini Atilla Öztürk gerçekleştirdi. 



Kafalar Karışık filminde de yer alan Ece Seçkin ve Derya Uluğ şarkıyı seslendirmekten oldukça keyif aldıklarını dile getirdiler.



2015 yılında kurdukları  "Kafalar" grubuyla Youtube'da yayınladıkları kendilerine has videolarla milyonlara ulaşan Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt 'un  ilk sinema filmi 'Kafalar Karışık'  7 Aralık'ta vizyona girdi.



Filmin konusu; Atakan, zengin sevgilisi Buse'nin, dedesi kızı vermeyince çareyi Buse'nin yıllardır kayıp olan öz babasını bulup kızı ondan istemekte bulur. Kadim dostları Fatih ve Bilal de elbette bu serüvende ona eşlik edeceklerdir.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin