'Kadınlar yayılıyor' hareketine ünlülerden destek!

Bacaklarını yayarak oturan erkeklere tepki olarak ortaya çıkan 'kadınlar yayılıyor' hareketi dünya çapında büyük ilgi görüyor.

Google Haberlere Abone ol
'Kadınlar yayılıyor' hareketine ünlülerden destek!

Özellikle toplu taşıma araçlarında ve herkese açık alanlarda bacaklarını yayarak oturan erkeklere tepki olarak ortaya çıkan 'kadınlar yayılıyor' hareketi dünya çapında büyük ilgi görüyor.



'Kadınlar yayılıyor' hareketine ünlülerden destek!



Bella Hadid, Emily Ratajkowski ve Kaia Gerber gibi ünlüler feminist harekete destek vermek için sosyal medya hesaplarından "yayılırken" çekilmiş pozlarını paylaştılar.



'Kadınlar yayılıyor' hareketine ünlülerden destek! - Resim : 2



Herkese açık alanlarda ve toplu taşıma araçlarında bacaklarını yayarak oturan erkeklere tepki olarak ortaya çıkan "kadınlar yayılıyor" hareketi dünya çapında büyük ilgi görüyor.



'Kadınlar yayılıyor' hareketine ünlülerden destek! - Resim : 3



Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlarda #womanspreading (kadınlar yayılıyor) etiketiyle paylaşılan pozlarda, kadınlar kamusal alanlarda bacaklarını genişçe açarak oturdukları kareleri paylaşıyor.



'Kadınlar yayılıyor' hareketine ünlülerden destek! - Resim : 4



Sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri de feminist harekete destek vermek için sosyal medya hesapından "yayılırken" çekilmiş pozlarını paylaştılar.



'Kadınlar yayılıyor' hareketine ünlülerden destek! - Resim : 5



'Kadınlar yayılıyor' hareketine ünlülerden destek! - Resim : 6


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin