Kadınlar internet daha fazla alışveriş yapıyor

Alışveriş sitesi Markofoni'nin kurucusu Sina Arfa kadınların erkeklere oranla internetetn daha fazla alışveriş yaptığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kadınlar internet daha fazla alışveriş yapıyor

A Haber’de Özlem Denizmen’in sunduğu "Para Durumu" programına bu hafta, alışveriş sitesi Markafoni’nin kurucularından Sina Afra konuk oldu.



Sina Afra, açık ara farkla kadınların internetten daha fazla alışveriş yaptıklarını ifade etti. Tüketicilerin hız konusunda da duyarlı olduğunu belirten Arfa, "En geç yedi gün içinde teslim edilecek diyorsak 7.gün ellerinde olmalı. 9. gün gönderirsek  sıkıntı yaratabiliyor" dedi.



İnternetten satış yapmanın kolay gibi göründüğü ancak zor iş olduğunu söyleyen Arfa, şu şekilde konuştu: "Dışarıdan bakınca internet kolay geliyor. Çünkü insanlar hep dükkan kirası yok, ekrandan satıyor diye basite indirgiyorlar. Bunun arkasında pazarlama, teknolojik ve lojistik bölümünde bir dükkan kadar insanın çalışması lazım. O yüzden çok fazla bir şey değişmiyor. Şimdiye kadar yatırımcı olarak çok kaybettim tabi ama girişimci olarak çok kaybetmedim."




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin